Monday, 6 June 2016

Salam Ramadhan

Assalamualaikum,

Masih ada yang rindu ker? Dah lama betul mamamyja x menaip. 
Hari nih last domain, selamat ingat nak register. Dah register teringat pula nak update blog.
So, update sikit2 je lah yer. Maklumlah nih pon tengah sibuk.

Maafkan saya

Siapa masih lagi ingat, ce lah komen kat bawah nih. Nanti kita jenguk balik yer..


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan
Semoga puasa kali ini lebih banyak dari tahun2 yang lepas yer.
Esok kita update lagi tau. Heheh

5 comments:

  1. hehe CT singgah da raya laa.. jadi CT wish salam aidilfitri k.. selamat hari raya..
    maaf zahir batin =)

    ReplyDelete
  2. Asslmkm MamaMyja. Lma nya x update Blog.. ☺☺

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete