Saturday, 26 March 2016

Where My Easter Egg?

Assalamualaikum,
Lama betul kan mamamyja xupdate blog nih. Nak bersarang dah kita tengok
Kenapa lah i nih rajin sangat-sangat. Sampai nak update pon xd masa.
Yang follow pon masih x bergerak-gerak sebab xupdate punya pasal

Today cuba untuk melapangkan masa untuk update. Itupun 1 entry jer kot. Hahaha
sebabnya, mamamyja nak bagi hadiah kat korang. Nak x??

Ok senang jer.. korang just follow blog mamamyja dan tinggalkan alamat emel di ruangan komen entry nih.
Bila dapat emel tu nanti korang fill in the blank
Tunggu TAC request melalui HP masing-masing
Dan after that check email... 
Korang dapat HADIAH MISTERI !!!!

senang kan???

So apa lagi... cepat2 komen address emel korang kat bawah nih..

~ The End ~

1 comment: