Wednesday, 20 January 2016

Usia Mental Mamamyja

Assalamualaikum,
Lama dah mamamyja x update blog.
Rindu x? sure x rindukan. Hahaha, xper lah..

Saja suka2 nak sharing game dari facebook.
Kekadang leh buat mamamyja gelak.
Nak perasan tu.. entahlah.
Kalau orang tengok depan2 memang lain orang kata.

See like mcm xkawin agi. xsangka pula dah ada anak 3

Tengok, muda x? Hahaha

Padahal tahun nih mamamyja dah masuk 3 series tambah lagi 1 angka
Tertanya2 juga umur mental.
Tapi betul ker 40 tahun.
Kekadang rasa macam xmatang jer.. hahaha

Entahlah abaikan lah. Lagipun suka2 jer nih.
Betul ker? xbetul kan? 
Mengarut je lebey


Lately nih mamamyja serius penat. 
Balik je keje kena prepair itu ini. 
Mengajar anak buat homework lagi.
Memang penat. Kekadang tido sehingga x sedarkan diri
Terus terjaga jam 5.00 pagi. 

Oklah mamamyja nak menyidai kain. 
Orang bekerja macam nih la. Malam baru basuh kain.
Siang memang xsempat lah. Hahaha
Bubuy..

~ The End~

4 comments:

  1. Muka budak tapi matang..tu ciri2 wanita terbaik tu..heheh..harus dinggakan tau..

    ReplyDelete
  2. mamamyja muka cute je.. comel.. x caya dh ank 3.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak setuju dgn statement mimie ni :)

      Delete