Sunday, 10 January 2016

Sunday - Blur

Assalamualaikum
Apa nak buat hari ahad nih. Bosannya ...
Semalam duduk rumah. Hari nih pon duk rumah tak kemana-mana
Boleh pecah otak juga. Haha

Mungkin petang nih ke rumah MIL
Nak send tiket flight
Mamamyja dan dapat anak buah hari nih. Alhamdulillah
10.1.2016 - 5.59am - Baby Girl
x sempat nak tanya banyak. 
Sebab sebok bookingkan tiket untuk mak fly petang nih ke KB
Sepatutnya due 2.2.2016 tapi baby kuar awal sangat.
Tahniah buat adik ipar. Selamat berpantang yer. Hihik

Cerita Jumaat lepas
Makan-makan di Johny's Bukit Raja
Alhamdulillah rezeki kawan, dia belanja kami. Thanks ya



Nih la kawan baik mamamyja.
Susah senang bersama
Team Meows pon dari sini juga. Haha

Cerita Semalam
Kemas rumah jer xhabis2
Membasuh, melipat, menggosok.. huhu tired siot
Petangnya nak menggoreng..

 goreng nih.. yummy
Ha, nama pokok sendiri so boleh la goreng dan amik banyak mana pon. 
Ce kalau beli kat kedai sure xcukup. Uwwwaaa
Feveret mamamyja nih 

jangan gelak yer. mcam xcantik jer mamamyja goreng tu
I nih bukannya pandai masak
Pandai makan jer. Hahaha.. nak menggoreng pon kena tanya ibu bahan2nya. 

Oklah yer. Tetiba rasa ngantuk lak
Macam nak lelapkan mata jer. Hhuhuhu

~ The End ~

4 comments:

  1. sedapnya cucur cempedak, untungla ada pokok sendiri.

    ReplyDelete
  2. alamak aii sedap nyer...
    tadi ke blog yati isa, cempedak goreng jugak.
    sini pun sama hu hu hu mengidam la plak!
    ha ha ha... mau suh mr.asben cari la.
    buat makan-makan khamis ptg nanti :)

    ReplyDelete
  3. saya tak boleh makan cepedak ni..sedap memang sedap tapi angin..heheh

    ReplyDelete
  4. fav sngt cempedak.. kt 2 tahun x mkn.. hukhuk

    ReplyDelete