Sunday, 3 January 2016

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG 2016

Assalamualaikum,

Jalan-jalan blogwalking. Jumpa 1 segmen per lagi mamamyja join jer lah.
Tengah sambil-menyambil nih.

Mamamyja cuba yer

Blog mamamyja nih ditubuhkan sebabnya saja-saja jer bagi mamamyja mengisi masa lapang.
Tapi selalunya mamamyja xlapang masanya. Tertubuhnya pon bila mamamyja sudah mendirikan rumahtangga dan sudah beranak satu. Jadi faham-fahamlah bila sudah bergelar ibu dan seorang yang bekerja. Agak2nya der x masa nak megupdate blog nih selalu? Depands on individual la kan.. hahaha

Mamamyja adalah seorang yang complicated jugak orangnya, happy go lucky tu ikut mood juga. Seorang penjawat awam di Shah Alam, sudah berkahwin dan mempunyai 3 kids (1 boy and 2 girls). Tak berhenti setakat itu. Masih ingin menambah lagi ahli keluarga. Insyaallah.

Pada tahun 2016 nih mamamyja xd target menerusi blog. Cuma ingin menambah ramai lagi rakan. Nak kena merajinkan diri untuk update blog selalu. kalau boleh setiap hari. Insyaallah dipermudahkan segalanya. 

Sampai ker 100 patah perkataan tu? Kalau xsampai mohon maaf yer. Blur petang-petang nih. TerimaKasih kepada penganjur segmen kerana beri peluang untuk mamamyja join.
Kepada yang berminat nak join bolehlah klik picture tu yer. 

~ The End ~

17 comments:

  1. Selamat menambah follower, Eyja :)

    ReplyDelete
  2. Hai.selamat tahun baru.saya singgah sini dari segmen yang sama dan follow blog ni juga.:)

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Hi.. selamat bersegmen..dah follow blog mamamyja :-)

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  4. good luck myja.
    the more the merrier kan?

    ReplyDelete
  5. Good luck for 2016. Thank you. Follow G+

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
  8. jalan-jalan sambil follow blog ni :)

    https://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  9. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  10. jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

    http://amsran85.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  11. abam kie pun join...

    http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  13. singgah dan follow sini #448

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  15. Salam. done follow sini. jemput join ^_^

    http://www.yayacendana.com/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html?m=0/

    ReplyDelete