Thursday, 7 January 2016

Entah kenapa hari nih...

Assalamualaikum,
Hari nih mamamyja berpeluang update blog malam. 
Siang xd masa langsung. Sibuk dengan kerja-kerja kat opis yang nak disiapkan dengan segera.
Tu yang x sempat nak update tengahari tadi. Haha

Pagi tadi hari pelupa sedunia buat mamamyja.
1. HP tertinggal dalam kereta sebabnya leka dan asyik sangat pepagi tadi. Charge dalam kete terus tertinggal. Hahaha
2. Amik kunci nak masuk opis. Lastly xleh masuk pon sebab semalam balik kelam kabut terus tertinggal pas keje atas meja. Penat jer sampai awal jam 6.55. Tunggu kawan yang laen, akhirnya mamamyja masuk keje jam 7.20 pagi. 
Stress mak tau. Kita dah plan baik nyer keje apa nak buat pepagi.

Tapi kalau ini yang jadi. Kena lah hadap. Ikutkan hati xnak balik sebab keje xsiap
Tapi apakan daya ada tugas dan tanggungjawab di rumah pula
Balik kena on time yer..
sharp je 4.30 petang terus punch out then cau. 



Muka nampak cool, tapi sebenarnya geram dengan diri sendiri.
Acaner boleh lupa semuanya.

This year umur makin bertambah. Makin banyak lupanya.
Haduyai
Lama dah xselpie sesorang. Padahal kiter nih memang suka selpie. Lama pebendanya. hihik

~ The End ~

4 comments:

  1. nih selfie time tunggu member sampai ke..hehe

    ReplyDelete
  2. kadang2 saya pun kena jugak virus camni..haha..dalam sehari tu semua yg kita buat rasa tak kena! sabar jer laaa...:)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum kak.. Sempat selfie tu. Hee
    Kak.. Bkn akk je kdng plupa.. Kita ni pn kdng cpat je lupa..

    ReplyDelete
  4. biasa ler myja, urat byk putus :) ha ha ha...
    sesekali jadik pelupa.

    ReplyDelete