Sunday, 3 January 2016

Cerita Awal Bulan Januari Kami

Assalamualaikum,
Cerita semalam, kita throwback jap yer.
Hari nih mamamyja dah free, tinggal nak siapkan buku2 masukkan dalam bag jer.
Esok Aisar dah start sekolah. Tapi amat menyedihkan
Ibu xdapat teman sebab ada hal dekat opis. Sedihnya
Hopefully he OK

Semalam macam-macam benda settlekan
First - Amik baju auni yang baru sampai dekat Pasti
So nak x nak terpaksa la amik last minit. Hahaha. Tu tengah bersidai.
Auni seronok x terkata bila nak sekolah. Jadi anak yang cerdik yer sayang yer.



Second - Mewakili mak pergi kenduri kawannya.
Hahaha, kami memang suka jadi wakil2 nih. 
Maklumlah kalau jemputan mak ngan ayah bukan calang-calang orang. 
Wedding yang dikatakan grand lah bagi kami. 
bertempat di SIRIM, Shah Alam


 tengok tu, kita xnak pon bagi tempeyek tu. Xsesuai untuk usianya.
Tapi menjerit ea.. Nak tempeyek tu juga
Bila ditengokkan rupanya, dia buang kacang tu. Baguslah kalau x mau tercekik

 Door Gift and siap der Polaroid picture
Still konsep photobooth but using kamera dorang then unlimited prints.
untuk family mamamyja dia print 4 keping. 
1 keping untuk pengantin 1 keping lagi company dan lagi 2 keping mamamyja punya. Hahaha


zoom sikit nampak x? hahah

Latest post. Kenduri yang mamamyja g tadi.
Boleh follow dorang nyer IG and dapatkan maklumat lanjut.
@kzphotobooth

Third - pergi butik amar amran g fitting baju and terus beli
Baju untuk kenduri nanti. Auni dan Arissa. Kebetulan der offer 20% g jer lah beli. Haha

Lastly - Amik gambar pasport. Nak kemana mamamyja?? Hahaha stay tune yer.
Auni pon sama untuk Pasti dia.

Oklah hari nih masa untuk berehat-rehat dirumah. Nama pon ibu. Ada istilah berehat ker?
Sambung mengemaslah jawabnya. Kang dorang bangun xjadi keje lak. Hehehe
Malas tul nak masak. Apakan daya xd kenduri hari nih. Haha

~ The End ~

3 comments: