Friday, 4 December 2015

Lama Tak Bersiaran

Assalamualaikum

Masih rindu ker kat kita x??
Mamamyja sibuk sangat sampai xd masa nak update blog.
Mood tengah tak der nih. Stress dengan macam-macam hal balik Langkawi nih
Dengan kena tipu lagi.. nanti la i story tapi, takut menangis jer nanti

So, mamamyja update gambar jer lah yer masa g langkawi. 
Cerita dan gambar yang lain, coming soon eh
Sibuk dengan dateline-dateling, dengan dinner yang bakal tiba nih

Checklist Jap
Baju, tudung, kasut, clutch, make up, accesories semua done. 
Stay tune yer.. Ahaks..

Apa lah rupa nya nanti.. Hihik

Jom layan gambar hari ketiga mamamyja dan Meow's Team ke Pulau Langkawi


Bird Paradise Wildlife Park
Xcukup corum, nurul auni dah masuk kedalam dah. Xsabar2 sangat. Grrrrr..

Oklah, nanti bila mamamyja free i story yer. 
Jangan lah xjenguk blog nih dah.
Kalau ada entry baru komen lah yer. Nanti mamamyja balas kunjungan tau. Ahaks

~The End~

7 comments:

  1. Mesti meriah berganda kali ni bercuti dengan geng meow :)

    ReplyDelete
  2. It's okay, eyja. Settle kan mana yang patut dulu. Slow2 update citer cuti2 ye :)

    ReplyDelete
  3. wahhhh.. sonoknyeeee.
    meriah sangat tengok gambar2 tuh.
    x sabar nak baca citer jalan2 nih.

    ReplyDelete
  4. ramai pulak hujung thn ni org melawat langkawi
    jom join ga ni
    http://adna2029.blogspot.my/2015/12/kebaya-nyonya-giveaway-contest-by.html

    ReplyDelete