Thursday, 31 December 2015

7 years old ker???

Assalamualaikum,


Cuti sekolah sudah hampir melabuhkan tirainya.
Semua mesti busy menyiapkan segala persiapan. 
Mamamyja seperti biasa tidak suka persiapan last minit. 

Semuanya sudah prepair awal2 bagi mengelakkan perkara yang sukar dan rumit berlaku.
Kejap juga masa berlalu kan. Esok dah tahun baru
Apa wish tahun depan yer? 

7 years old? yer ker? macam baru jer kenal mamamyja eh.
Sebenarnya dah lama, dari blogspot lagi. 
Cuma blog mamamyja nih suam-suam kuku sahaja. Xrajin nak update. 
Maklumlah kekangan masa yang membuatkan mamamyja payah sangat nak update.


31 Disember 2008 - 31 Disember 2015

My Wish semoga mamamyja dapat teruskan berblog nih. Harap-harap dapat meluangkan masa walaupun xbanyak sikit pon jadi lah
Kepada yang telah follow mamamyja thanks a lot.
Bagi yang rajin menjenguk dan komen, terima kasih banyak-banyak
Harap2 tahun depan lagi ramai follower. I sendiri pon malas nak blogwalking. Caner tu eh. Hehe

Oklah, have to go
Happy New Year !!!!!
Read more ...

Tuesday, 29 December 2015

Planner & Diari 2016

Assalamualaikum,

Happy lunch sumer. Tengah makan apa tu?
Mamamyja diet. Percaya atau x nih? Hihik
Tul ar, xlalu nak makan and x tahu nak mamam apa. Jemu kot. Haha

Hem... ngah bosan-bosan dok opis nih. Update Blog lah
Maklumlah suam-suam kuku dah blog nih
Kerja tempat mamamyja nih macam xleh nak lari kemana. Kerja xpernah nak putus dan surut

 Eh,eh dah sampai lah. Siapa letak nih?
Berani betul maen letak ajer. Kang ada orang laen rembat.
Benda nih sensetif tau, hahahha.. yer ker??





Masih panas lagi kat tray. Belum diisi lagi. Bakal penuh dengan agenda-agenda yang penting
Tapi nih Office nyer. So more kepada meeting, kursus and leave.

Nanti mamamyja share personal punya planner. Hantik sangat tau. Poyo giler minah nih. Hahaha.

Klah bubuy. Sambung esok plak. 
Sikit-sikit Xperlu banyak-banyak kang xterbaca pula. Hihik

Read more ...

Monday, 21 December 2015

SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST JAN - JUN 2016

Assalamualaikum,


Tengah intai2 blog kita yang hampir-hampir nak bersawang, jumpa plak segmen.
Seperti biasa lah kalau sesimple arahan akan senangkan diri untuk join. Hihik

How's life?? busy ker? mamamyja macam biasa. Haha


Oklah nak sambung wat keje laen.. Bubuy.
Actually mamamyja dan follow yer. Hahaha

~ The End ~ 
Read more ...

Wednesday, 16 December 2015

WORDLESS WEDNESDAY - Masalah Betul, lah

Assalamualaikum,


Siapa yang ada masalah sama ngan mamamyja angkat tangan sekarang.. haha

Nih la yang mamamyja hadapi.
Jam 9 malam dok melangut depan almari. Hampir setengah jam.
Berfikir baju apa nak pakai untuk esok.
Hahahaha !!!!!

Read more ...

Friday, 4 December 2015

Lama Tak Bersiaran

Assalamualaikum

Masih rindu ker kat kita x??
Mamamyja sibuk sangat sampai xd masa nak update blog.
Mood tengah tak der nih. Stress dengan macam-macam hal balik Langkawi nih
Dengan kena tipu lagi.. nanti la i story tapi, takut menangis jer nanti

So, mamamyja update gambar jer lah yer masa g langkawi. 
Cerita dan gambar yang lain, coming soon eh
Sibuk dengan dateline-dateling, dengan dinner yang bakal tiba nih

Checklist Jap
Baju, tudung, kasut, clutch, make up, accesories semua done. 
Stay tune yer.. Ahaks..

Apa lah rupa nya nanti.. Hihik

Jom layan gambar hari ketiga mamamyja dan Meow's Team ke Pulau Langkawi


Bird Paradise Wildlife Park
Xcukup corum, nurul auni dah masuk kedalam dah. Xsabar2 sangat. Grrrrr..

Oklah, nanti bila mamamyja free i story yer. 
Jangan lah xjenguk blog nih dah.
Kalau ada entry baru komen lah yer. Nanti mamamyja balas kunjungan tau. Ahaks

~The End~
Read more ...