Wednesday, 4 November 2015

FULLCAT TUDUNG AIDIJUMA

Assalamualaikum,


Entah kenapa tetiba mamamyja terlalu huntingkan design Fullcat dari Aidijuma nih.
Sampaikan suatu hari itu mamamyja sanggup membida untuk mendapatkannya. 
Haish teruk betul kan?

Tapi itu lah yang terjadi kepada sesiapa yang terlalu fanatik dengan Tudung Aidijuma nih
Sehinggakan sanggup buat apa sahaja untuk memilikinya. 
Cuma kena pastikanlah bahawa yang tudung itu masih elok lagi kondisinya.

 tengok rezeki siapa yang dapat memilikinya
Mamamyja memang dah lama hunting kan design nih.
Cantik sangat ker? bagi korang
Mungkin sebab mamamyja nih sukakan kucing, tapi entahlah

Harga sebenar White Label adalah RM10
Tapi bila penjual2 ini mencandat mereka akan mengenakan upah sebanyak RM5.OO untuk sehelai
dan pada hari keesokkan harinya harga sehelai tudung White Label akan menjadi RM20.00 tidak termasuk kos postage.
Ha tengok berapa harga yang mamamyja dapat beli untuk FullCat nih.

Harga permulaan RM 30.00 kenaikan adalah RM 1.00 sehingga jam 11.30 malam. 
Waktu mula mamamyja dah lupa la pulak. Hehe
Punyalah ramai yang nak bid dan akhirnya ia menjadi rezeki mamamyja.
Harga terakhir adalah RM 75.00
Hamik ko.. dah minat sangat sanggup mamamyja beli.

memang membazir kan. dulu masa orang jual murah x nak amik
Pandang sebelah mata, last2 bila dah xd mencari bagai nak giler. Hahaha
BTW untuk harga terkini sekarang mamamyja nampak ia sudah mencecah RM 85.00 sehelai.

Tadaa... homei x kak ton. Cit. hihihik

Akhirnya mamamyja dapat memilikinya. 
Buat yang diluar sana, xyah lah nak ketagih sangat dengan Tudung Aidijuma nih.
Sebab memang susah nak berhenti nanti. Hahha
Mamamyja pon sudah berfikir2 nak retire. Insyaallah. Try my best..

~ The End ~

5 comments:

  1. Mak aihhhh.... kemainlah mahal... tapi kalau dah minat kan kak myja... sooo chantekkk....

    ReplyDelete
  2. hehehe...dekat ofis mamamyja ade org gelarkan mamamyja duta aidijuma tak?heheeh

    ReplyDelete
  3. Sib baik aida memang x ketagih dgn apa2 :-)

    ReplyDelete
  4. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  5. Wah..cantik..
    Itulah.. skali dh sangkut hbs la.. hehe..

    ReplyDelete