Saturday, 31 October 2015

Masih ada yang rindu..

Assalamualaikum,

Lama juga mamamyja tidak bersiaran. Ada yang rindu x?? 
Hahaha xd kot. Cuma yang ada member office je ler. 
Entah napa tetiba dia rindu kat kita. Hahaha

Kelakar dan terharu juga. Mungkin sebab dah 3 hari x jumpa kot, 
Tu yang tetiba windu tu datang..

see.. is that my name?? Banyak betul nama gelaran buat mamamyja nih
Ikut sedap depa la nak panggil apa. Hahaha
Mana dan jer nak panggil tu. Kelako tul lah kawan-kawan mereng aku nih

apapun i'm happy with you alls..

Haish.. mengantuk la plak bila menaip nih.
Apa nak taip pon dah lupa. Hahaha

4 my beloved friend yang sampai rindu-rindu kita tu, thanks ya
Kita pon rindukan kalian juga. 
Kursus sorang-sorang. sibuk dengan kawan-kawan di negeri yang lain pula.. 

Oklah, petang-petang sabtu nih mamamyja duduk rumah jer.
Tidak kemana-mana sebab xd mood nak keluar kot.
Ker sebab xd duit. Hahahaa kelakar nya. 
Bubuy...

~ The End ~

6 comments:

  1. sesekali dok rumah best jugak cuti2 nih..tengok filem tamil..layan..heheheh

    ReplyDelete
  2. Kita rinduu.. Haha..
    Hrini kuar jln2,, letih dh merap je dlm umh. Haha

    ReplyDelete
  3. blogwalking di pagi hari di sini...

    ReplyDelete
  4. Akak pun datang usung rindu kat eyja nih :)

    ReplyDelete
  5. Kerusus ekk.
    Aida pun kerusus and out of opis 3 hari.
    Tapi tapi... bos aje yg rindu. Sebab mau bagi keje byk :-( hu hu

    ReplyDelete