Sunday, 4 October 2015

LOVE GRUNGE AIDIJUMA

Assalamualaikum,

Mamamyja tengah HUNTING tudung nih!!! tapi kalau boleh nak yang NEW!! even kalau PRELOVE pon nak yang sekali pakai. Aduhai banyak songeh pulak dia nih. Hahahahahah



Siapa leh tolong mamamyja carikan LOVE GRUNGE nih... Help, kalau boleh nak NEW yer. Sekali pakai pon xper janji JUJUR... xmau tipu2 yer. dosa tau..

~ THE END ~

9 comments:

  1. Mamamyja tunjuk gambar tudung AJ ni, teringat ibu Nani suruh beli yang black label warna biru, nani tak beli lagi. Hahahha :P

    ReplyDelete
  2. wah mamamyja..semoga bertemu dengan tudung itu
    Jemput baca entry terbaru khaty   DRAMA TV / MOVIE FEVERET | Cabaran7Hari

    ReplyDelete
  3. ini betol2 peminat tegar AJ nih! moga tercapai hajat nak milikinye.. amin~

    ReplyDelete
  4. ramai peminat AJ kan..baru nampak butik AJ ni kat BBU

    ReplyDelete
  5. Akak pun berkenan dgn design ni :)

    ReplyDelete
  6. tak pernah pakai tudung AJ tapi design ni mcm cantik pulak. hehe.

    done follow sini #442.

    jemput ke blog saya www.sitimunirah.com :)

    ReplyDelete
  7. aida baru ada AJ 2 lai.
    lom pakai2 lagi :)

    ReplyDelete