Sunday, 25 October 2015

LANGKAWI AGAIN???

Assalamualaikum,

Ye ker nih? Sekali lagi. 
Hahaha, mamamyja ingatkan 2014 is the last mamamyja g holiday...
 sebab Aisar dah Darjah 1, rupa-rupanya x. Huh

Masuk nih sudah 2012 hingga ke 2015
berturut-turut mamamyja pergi ke sana.
Apa yang best yer??

Nak kata makananya, biasa jer. Pantai, bersepah2 pantai kat Malaysia nih selain dari Langkawi.
Entahlah yer. Mungkin dah tertarik sangat kot. Haahaa

Adakah mamamyja berpeluang nak pergi? ataupun burn saja tiket tu?? 
Tengok lah keadaan cuaca sekarang
Last week jer 43 penerbangan ke Langkawi pon dibatalkan

Aduhai, seriau pulak mak rasa... Mudah2an Allah permudahkanlah urusan mamamyja dan kengkawan yang lain

kawan-kawan?? hahaha, kali nih kami pergi ber6.
Ramai x? seramai 23 orang termasuk kanak-kanak.. best kan?
So, i jadi pemandu pelancong. Hihik

Oklah yer, nanti kan cerita MEOW'S HOLIDAY TO LANGKAWI

~ The End ~

7 comments:

  1. aida suka giler gi langkawi...
    sebab santai...
    makan-makan coklat...
    ada gunung. ada laut. ada hutan :)

    ReplyDelete
  2. waahhhh.. x sabar nak tunggu n3 jenjalan tuh.
    tangkap gambar byk2 sket k~

    ReplyDelete
  3. Lama dah saya tak sampai langkawi... last tingkatan 2.. hahahaha....

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti, eyja! Have fun!

    ReplyDelete
  5. mamamyja! yy datang sini =)
    done follow ye =)

    apapun have a nice trip ye. belum penah sampai langkawi lagi
    fakta tu...hehe

    ReplyDelete
  6. Bestnya ke langkawi.. Kita xpnh pergi..

    ReplyDelete
  7. Bestnyer.. x pernah smpai lg langkawi

    ReplyDelete