Thursday, 22 October 2015

Arissa dan tudung Aidijuma

Assalamualaikum
Tengah sibuk ibu mengemas tudung aidijuma nih
Arissa sibuk juga nak try semua tudung-tudung ibu
Maklumlah anak dara kan. 

Mamamyja kemas sebab dah sarat sangat mata memandang. 
Rasa ada yang nak di letgo sebab xsempat nak pakai. Ketagih je beli. Tu lah jadinya, HAHAHAHAHA

Arissa cuba banyak kali untuk memakai sendiri sebab melihat kakaknya buat begitu
Tapi, bila xboleh2 terus dia bising membebel2 bahasa dia lah. 
hahahahaha

Nak tengok x Arissa posing with scarf AJ

 "Chomel x saya" ... muka redha jer posing.
 Tapi bila mamamyja pakaikan dia dah meronta2 marah mengamuk
kena letak puting baru dia diam. hehehe

TAPI !!!!!! JADI BEGINI BILA

ibu cabut puting dia. Hahahaha
Mana chomel posing pakai puting kan..
Habis ngamuk. lagi ibu geram tengok

Mamamyja nak get ready untuk balik keje. Siapkan apa yang patut.
Balik cepat nak jumpa peluk cium dak tomei nih.
Rajin Arissa sambut ibu balik keje. Shuka x?? Of cause la i shuke. Huhu

~ The End ~

9 comments:

  1. Omeinyaaa dia pakai tudung AJ :D

    ReplyDelete
  2. hahahahahahahaha.. 2 2 gambar comelllllll!
    lepas nih boleh lah melaram tudung mama dia. kih kih kih kih

    ReplyDelete
  3. Alahaiii comelnya Arissa. Nangis kena cabut puting pun comel!

    ReplyDelete
  4. ha ha ha...
    nangis tak hengat dunia ye darling arissa :)

    ReplyDelete
  5. Mak aiii banyaknya koleksi AJ... huhuhu comeinya la si kecik tu pakai tudung... (^_^)

    ReplyDelete
  6. Comey je pkai tdung. Bab nangis tu, klau zara nangis gitu, mmng kna picit2.. Gram. Haha

    ReplyDelete
  7. Alahai,,comeynya dia.. hehe , sebijik mcm kakak asya msa kecik ni, bila tarik pting trs meraung

    ReplyDelete