Tuesday, 8 September 2015

WEDDING ADIK [PART 1]

Assalamualaikum,


Kejadian dah 2 minggu yang lepas. Masih x basi lagi untuk update kan?? Hahaha, malasnya mamamyja nak story panjang-panjang. Kita layan gambar jer lah nak x? xtahu nak taip apa sebenarnya. Saja tengah bosan-bosan sebelum pegi breakfast. Lapar nih.

Kat blog nih jer lah mamamyja nak upload. Kalau kat fb tu macam xsesuai jerk. Hahaha, sekeping dua keping leh la kan. Sebab kat fb tu kalau upload rasa cam 'something wrong' jer. Perasaanku kah ? 

Cuma kat blog nih xbanyak LIKE jer lah ataupon COMMENT. Maklumlah mamamyja bukan banyak follower, kalau ada pon mayb dorang jenis yang tak suka baca entry kita kot. Lagi satu sebab mamamyja nih jenis busy sangat. Tu yang nak blogwalking sampai xd masa. Thats y i sendiri yang kena faham why like that. Hahahaha.. Mungkin mereka memakai term nih,

"dorang x jengguk blog kita, so kita xyah la jenguk" if "dorang jenguk then baru i balas balik"

Tapi x kisahlah.. xd orang Komen atau Singgah pon xper. Xd nak sakit2 hati.. Blog nih blog personal mamamyja. So mamamyja tulis and share apa yang mamamyja rasa. Erk, melalut pula yer. Nak share pic ker nak membebel?? Sorry yer!!! hahaha

Maaf jika ada yang terasa, mamamyja x kata kat uolls yer. I kata kat diri I nih. Sebab susah nak terima kenyataan. Hahahhaa

Majlis di : Dewan Wisma Sejarah
Pada : 29 Ogos 2015 
Jam : 8.00 malam




 abaikan semua muka kembung2 sebab dalam mulut ada makanan. haha



 mamamyja with sepupu, nih sikit jer yang datang. hihik


free style posing pengantin. hehe


Selamat Pengantin Baru !!!

Along kekurangan ayat nak wish. Kahkahkah.. xlarat nak wish dah.

~ The End ~

7 comments:

  1. Berseri-seri pasangan mempelai. Selamat menempuh fasa baru kehidupan bersama :)

    ReplyDelete
  2. bagai pinang dibelah dua.hehe..sesuai :-)

    ReplyDelete
  3. nampak sepadan ..tahniah...

    jangan risau..ada je yang singgah baca..hehe

    ReplyDelete
  4. Adk mamamyja yng llki tu eh? Muka iras sungguh. Hihi..
    Slmat pngantin baru buat adk mamamyja dan psangan.. ;)

    *kak.. Sy pn prsan cmtu. If kita singgah, bru orng singgah. Klau kita x singgah, mesti orng x singgah blog kita. Kadang tu, kita rjin singgah pun orng tu x juga menyinggah.. Haha

    ReplyDelete