Monday, 7 September 2015

SEMOGA SELAMAT SAMPAI

Assalamualaikum,

A busy day today, maklumlah esok bos cuti. Yeay!!!! hamboi seronok nampak. Hehe.. dah malam baru sempat nak menaip. Arissa dah tido senang sikit nak update. Kalau x asik nak duduk kat riba nengok ibu wat apa eh. Hehe

Menaip sambil sakit gigi. Hamik ko, berdenyut2 nih ha. Last2 x tahan sangat terus telan Paracetamol.. Lega la sikit. Mamamyja x suka sangat makan Panadol @pun Ponstan. Takut der side effect jer. Hehee

Mengantuk la plak. Okey lah cepat2 sikit menaip yerk..

 prepair apa yang patut sebelum packing
Mamamyja harap kalian suka yer terima hadiah yang tidak seberapa daripada mamamyja. Saja jer mamamyja xnak show off. Hehehe, tapi kalau rasa nak buat entry lepas menerima hadiah sangat2 dialu2kan. 

 dah masuk dalam sampul.. Hehehe bubuy 

Mamamyja doakan semoga hadiah2 ini sampai ke tuannya yer..

Boleh amik tracking dekat sini tau..

Pemenang Pertama - EH 00 414 231 3MY
Pemenang Kedua - EH 00 414 232 7MY
Pemenang Ketiga - EH 00 414 233 5MY

Boleh click untuk terus ke LINK Pos Laju yer.

If xsampai boleh contact mamamyja semula yer.. tapi Insyaallah mesti sampai nyer kan..

Oklah yer.. mamamyja dah nak masuk tido. Letih bangat nih. Selamat Malam and Goodbye

~ The End ~

9 comments: