Tuesday, 1 September 2015

SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA TELAH TAMAT

Assalamualaikum,

Dengan segala hormatnya dengan ini dimaklumkan bahawa Segmen Raya Bersama Mamamyja telah ditutup penyertaannya. Terima Kasih mamamyja ucapkan kepada blogers2 yang join segmen mamamyja yang tidak seberapa nih. 

Walaupun tidak berapa ramai yang join.. i rasa sedih sikit, tapi x perlah nak buat macam mana "aku bukan bloggers yang famous" so, terima lah hakikatnya. Mungkin kurang promotion dari mamamyja sendiri. Maklumlah i nih bukanlah bloggers full time, hihik nak kata part time pon x jugak. Ahaks..

Oklah mamamyja dan sediakan hadiahnya, so waiting la yer siapa yang kena tu. Mamamyja akan guna Random.org untuk mencari siapakah pemenang yang bertuah.

Hadiah tempat pertama sepasang lingeries ( disebabkan mamamyja buat bisnes nih). Tudung AJ Green Label 1 dan AJ White Label 1.

Oklah yer, mamamyja nak sambung wat keje. Banyak lak keje yang pending nih. Nantikan 5hb nanti yer. Terima Kasih dan bubuy

~ The End ~


6 comments:

  1. Amazon is best place for the online shopping. From here we can purchase any products with discount offers.

    ReplyDelete
  2. Tahniah, eyja sebab berjaya anjurkan segmen ni. Sorry akak tak dapat join sebab memang tak de gambar yg proper hihihi

    ReplyDelete
  3. Video-games are action relax everyone's mind, with games such as Tiny Tanks or Tiny Planes and Tiny Planes Beta will be the attractive game people, in addition to games such as Run 3 unblocked or Run 4 unblocked or hacked unblocked games also very charismatic players. You try to play view, it is very attractive!

    ReplyDelete