Friday, 4 September 2015

PEMENANG SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA

Assalamualaikum,


Syukur Alhamdulillah akhirnya tamat juga segmen yang mamamyja anjurkan nih "SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA". Walaupun x berapa ramai yang nak join. Tak perlah mungkin tiada rezeki. Apapun mamamyja mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang telah terlibat dalam segmen nih. 

Mamamyja terpaksa umumkan hari ini pemenangnya kerana esok pepagi mamamyja ada Program Khidmat Masyarakat. So busy, takut lewat umumkan peserta tertunggu2 pula. Yehuuuu... 


Story morry baju raya korang memang best. Suka mamamyja baca sebab tercatit juga cerita raya sekali kan. Bila dikenangkan memang best. Apapun baju raya korang semua memang cantik-cantik, walaupun ada yang story xbeli baju raya, its ok. Janji niat kita beraya pada hari  itu yang penting sebenarnya. Betul x? 

Disini hanya seramai 22 peserta sahaja yang terlibat. Mamamyja ucapkan terima kasih. Moga2 ada rezeki kalian untuk menerima hadiah yang tidak seberapa daripada mamamyja yer.

Diumumkan pemenangnya adalah ... Jeng, jeng, jeng ... ahaks

Pemenang Pertama
No. 16

Pemenang Kedua
No. 3


Pemenang Ketiga
No. 21

Tahniah kepada semua pemenang, yang tidak berjaya jangan bersedih dan berkecil hati. Mungkin ada juga rezeki anda di tempat lain. Heheheh

Kepada Pemenang silalah pm kepada mamamyja 

Nama, Alamat dan Contact No. untuk mamamyja pos kan hadiah2 korang

di PAGE FACEBOOK mamamyja yang korang dah LIKE tu yer..

Terima kasih mamamyja ucapkan kerana bersama-sama menjayakan dan memeriahkan lagi SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA nih. Insyaallah tahun depan pula mamamyja akan anjurkan segmen yang lain pula. Doakan mamamyja berjaya dan maju dalam bisness kecil-kecilan mamamyja nih yer. Insyaallah. 

Bubuy sumer ....

~ The End ~

15 comments:

  1. Alhamdulillah.. Syukur Ya Allah.. Dah lama xmenang ga/segmen ni.. Mekasih mamamyja. Ada rezeki disini.
    Nti saya bg details ye. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Syukur Ya Allah.. Dah lama xmenang ga/segmen ni.. Mekasih mamamyja. Ada rezeki disini.
    Nti saya bg details ye. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, tahniah pemenang..")

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah
    Tq MamaMyja
    Kita menang wei

    ReplyDelete
  5. tahniah kak fuza :) dan pemenang lain

    ReplyDelete
  6. tahniah kak fuza :) dan pemenang lain

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua yang menang...seronok aihh..hihi..

    ReplyDelete
  8. sukeee,,,,,dpt no 2 pon dh kire ok,,,,tq mamamyja
    nnt join giveway dari kt pulak tau!

    ReplyDelete
  9. Congrats pada pemenang2 yg bertuah! :)

    ReplyDelete