Wednesday, 30 September 2015

EDISI TERHAD HIJABISTA

Assalamualaikum,

Tengah buat apa tu? mamamyja seperti biasa lah time lunch cam gini. Mengantuk bangat. Hahahah nak lelap aja rasanya. Tapi bila mengenangkan yang blog nih hampir nak bersawang so cari idea nak story. Kekurangan idea dengan kerja yang busy pastu dengan bisness xberapa nak up sekarang nih. Oh so sedih and tired beb.

Jom lah layan ketagihan mamamyja semenjak sebulan nih. Tapi xd lah mamamyja nak show off semua. If sapa yang follow my IG maybe korang dah boleh hagak lah koleksi mamamyja kan. Hihik







hahahha, OVER x hakak.. jangan muntah eh. Orang suka selpie cam nih lah jadinya. Kuikui
Penangan AIDIJUMA nih la jadinya. cukup sikit2 nanti der plak yang pengsan.

Sedap plak layan lagu2 jiwang sambil menaip nih. Hahaha bertambah semangat rasanya. Sekarang  lagu Samudera - Salam Sejahtera, mamamyja suka layan lagu2 jiwang time balik keje dulu travel dari PUTRAJAYA ke SUNGAI BULOH naek Komuter kan jauh tu. Hahahaha.

Oklah, bubuy. esok sambung lagi eh. Hehe.. miss me ya .. muahks

~ THE END ~


8 comments:

  1. ada jugak cerita nak update hari ni kan..hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehehe.. kemain gojes lagi.
    Ramai jugak kawan2 Zura yang terjebak dgn AJ nih.
    asal ade yang baru mesti nak beli.. zura belom terjebak lagi.. kikiki

    ReplyDelete
  3. OK ... Setakat nie blom terlibat lagi .... Huhuhu ...

    ReplyDelete
  4. CANTIKNYA TUDUNG..MAMAMYJA PUN MAKIN CANTIK

    ReplyDelete
  5. Amboi, bukan main lagi berposinh berselpie :)

    ReplyDelete