Thursday, 20 August 2015

My e-Flip Photobook by PIXAJOY

Assalamualaikum,

Tengah free-free nih. Bosan pulak rasanya. Padahal tengah kerja nih. Haahaha, letih menulis buku perkhidmatan yang berlambak giler. Mamamyja mencuri masa menaiplah jap. Esok cuti yeay!!! best kan? Adik mamamyja nak nikah hari Sabtu nih. Nanti mamamyja upload pic banyak-banyak yer. Stay Tune tau. 

Sebenarnya mamamyja x sabar nak tunggu Photobook mamamyja siap. Baru siap mamamyja wat storyline nyer. Dah upload tinggal proses seterusnya jer. Hehehe

Mamamyja share sikit yer.. Cuma yang sedih sebab x ikut tema Syawal. Promotion yang dibuat xd template raya. Xkisahlah janji mamamyja wear baju bertema raya. Penat kot i photoshoot sendiri dekat rumah. Kahkah.. Jimat sikit, kalau tempah orang pon mahal sangatkan.. 


Hihik, xsabar nak tunggu siap. Berapa harganya? Mamamyja amik masa promosi. 
So, RM35.00 kat PIXAJOY!!

Project:Cheap 'n' Chic Softcover 6'' x 8'' Landscape
Product:Cheap 'n' Chic Softcover: 6'' x 8'' Landscape
Cover:Gloss Art Card 260gsm with Protective Gloss Lamination
Paper:Art Paper 150gsm with Protective Gloss Lamination
Page Count:60
Quantity:1

Hamik 60 pages yer. Puas x snap gambar. Seronok sangat sampai x sabar tunggu siap. Itu jer cara kenangan tersimpan rapi. Kalau nak pergi cuci, nak kena kumpul album gedabak2 besar cam tu. Better buat buku kecik cam nih. As sesimple yang mungkin. Hihik

Mungkin x puas tengok, tapi bagi mamamyja sekadar ada dan seronok2 jer. Nak puas2 tengok kena bukak hard disk baliklah. Itupun kena jaga bebetul hard disk nih. Kalau corrupt x ker meraung.. 

Mmmm... oklah mamamyja nak sambung menulis lagi sikit. Nanti dah siap photobook mamamyja sharing yer. Tapi just sharing gambar hadapan jer. Nak tengok bebetul mai datang rumah. Hahahah semata-mata. 

~ The End ~

5 comments:

  1. bestnya ..ada promosi ke tu??harga nya murah..

    ReplyDelete
  2. Bestnyeee...menarik jugak buat cmni..nak cuci mata jap laa kat situ..thanx sharing..

    ReplyDelete
  3. Nanti dah siap photobooknya share kat sini ye, eyja :)

    ReplyDelete