Wednesday, 19 August 2015

ASUS ZENFONE 2 [ZE551ML]

Assalamualaikum,

Pada 7.8.2015 mamamyja diserang selsema yang teruk, then terus demam. Tahu sebab apa???

sebab benda nih lah !!!!!


Sebab benda alah nih la mamamyja demam tau x?? hahaha lepas ajer kuar duit, beli dan balik umah terus badan gigil2 eh. Pelik sungguh. Nak kata mahal sangat tu boleh tahan jugak lah.. Duit keuntungan bisness. Alhamdulillah.. Lepas seminggu berfikir akhirnya mamamyja tekad untuk beli handpon nih.

Apa yang best dengan handpon Asus ZenFone 2 [ZE551ML] nih???  

Review Specification jap

4gb RAM , 32gb Storage, 4G LTE
Camera standard 5mp front, 13mp back.. 

Best lagi kamera OPPO 7 Plus. Cuma price OPPO RM2k mahal sangat. sama jerk harga masa mamamyja beli Samsung Note 2.Tapi disebabkan nak bisness senang dan cepat akhirnya mamamyja amik jugak la Asus nih. Not Bad, ok jer sesuai untuk orang yang bisness macam mamamyja. Memerlukan storage yang banyak. Hahahahaha.

Nanti kalau ada duit lebey lagi kita amik OPPO pulak yer.. sedapkan hari yang ada sedikit kuciwa. 

First SELPIE mamamyja... heheheheh

abaikan muka dengan tudung yang senget benget tu.. maklumlah balik dalam keadaan yang kurang sihat.. Tengok muka si tecik tu... ya allah ibu geram dengan kamu sayang!!!!! nak geget2

Oklah yer, mamamyja nak sambung wat entry lain. Entah apa yang i nak taip pon x tahu lah.

~ The End ~

8 comments:

  1. ok lah camera depan diaaa. boleh buat selfie sokmo hihihihi

    ReplyDelete
  2. Ape beza dgn zenfone 5???

    Hehehe..ruby pakai cm xbest la yg zenfone 5ni..ermmm

    ReplyDelete
  3. phone aida ni da lebih 2 thn.
    ntah bila mau ganti baru.
    selagi ok, selagi tu maintain :)

    ReplyDelete
  4. Sheila pun guna Asus. Rasa berbaloi sgt. Harga tak mahal sgt. Janji boleh online, berblog... ada rezki terlebih, nak gak try ipong..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...kenyang telan air liur.hihi

    ReplyDelete
  6. Best gak features asus ni kan :)

    ReplyDelete