Saturday, 4 July 2015

STREAMYX MILIKKU JUA

Assalamualaikum,

Akhirnya, dapat juga mamamyja melanggan Streamyx dan telah pun dipasang pada sebentar tadi. Kahkahkah, Happy rasanya. Harap-harap adalah masa dan ruang sedikit untuk mamamyja update pada weekend. Nak update waktu kerja memang x lah kan. Tambahan sekarang nih, keje x pernah nyer nak surut. Baru jer nak surut dan datang yang lain pula. Hehee

Apa khabar sumer? Rindu mamamyja x? Mesti x kan, maklumlah kita nih dah jadi suam-suam kuku. Takut sikit masa lagi bersarang pulak. Heheh

Gambar semasa technician datang sebentar tadi.




Macam mana persiapan raya? dah ready ker semuanya? Mamamyja semua dah siap tinggal nak membasuh dan menggosok jer. Tak sabar rasanya nak beraya. Hehehehe, poyo giler. Maklumlah raya kali nih dah berlima. 

Oklah yer, mamamyja nak sambung buat kerja rumah. Bye, jumpa lagi nanti.. Hehehe

3 comments:

  1. Wah lagi laju la onternet slps ni kan myja ^&

    ReplyDelete
  2. lepas nie makin seronok la berinternet

    ReplyDelete
  3. welcome to the club :)
    weekend ni ada lagi aida nak menyopping kan diri.
    cari baju melayu ijat :) sian ijat...
    and nak amik baju kurung kami kat tailor.
    and akan mula la aktiviti membasuh & menggosak, mamamyja :)

    ReplyDelete