Tuesday, 12 May 2015

Mamamyja is BACK!!!

Assalamualaikum,

Dah lama giler mamamyja biarkan blog nih bersarang. Ya Allah, i terlalu busy memikirkan kerja, duit, rumahtangga dan lain-lain. Sampaikan nak meluangkan masa dengan blog memang xsempat langsung.

Harap sangat entry nih der jugak lah yang mengomen dan menjenguk.. Habis hilang semua followerku di sebabkan gara-gara i nih x update entry.. Nak nanges rasanya.. Hehhe

So, now i back dear !!! Kugagahi juga nak update walaupun xd masa.. Tunggu lah baby Arissa besar sikit, ibu dah boleh update tiap-tiap malam di rumah..

Sekarang nih mamamyja seperti biasa kerja, kursus tiap-tiap bulan, bisness partime dan ibu separuh masa. Then, Jika der yang berminat  nak mencari pakaian tidur bolehlah private massage mamamyja tau.

Dah tetiba jer mamamyja update nih, mamamyja nak ajak semua blogger meramaikan majlis untuk join Projek GMBM. Kerana mamamyja adalah salah sorang sponser. Ikutlah syarat-syarat yang telah ditetapkan dan Selamat Maju Jaya.

Rindu mamamyja x? kalau rindu mamamyja nak selpie sekeping. Hahahaha, poyo !!

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Ok lah yer, mamamyja nak sambung bisness, Nak cari sales. maklumlah nak guna duit lebih. Jom lah support mamamyja. PM i yer 0162427738


9 comments:

  1. mamy mana hilang p ! hihi. good luck bisness baru

    ReplyDelete
  2. samalah kita... hilang beberapa bulan sbb mslh kesihatan masa preggy.. now i am back sinngah melawat blog korang...

    ReplyDelete
  3. Selamat kembali, eyja! Lamanya menghilang.

    ReplyDelete
  4. nak cepat update guna enpon je.letak gambar lepas tu caption 2,3 baris..hheh..asal update blog tak sunyi dah la..:p

    ReplyDelete
  5. Sama la kita...mak2 punya bizi mmg super power! Hahaha

    ReplyDelete
  6. mana ada mama yg x busy?
    mcm2 pikir dlm pale otak kan :)
    apapun, welcome back...

    ReplyDelete