Tuesday, 26 May 2015

JOY Sales

Assalamualaikum,


Kebetulan kursus mamamyja  habis awal jam 12.30 pada Jumaat lepas. Makan lunch dulu pastu baru gerak balik ke rumah. Maklumlah time tu nak start Hari Belia. So, nak x nak kena cau awal-awal. karang buatnya jalan tutup. Hadoiii pening meraba. Walaupun pernah kerja kat putrajaya tu. Hahaha

Tunggu hubby habis balik Solat Jumaat, terus nak balik rumah. Actually mamamyja x plan pon nak pergi. Tapi sebab kawan dok upload pic biskut mamamyja jadi geram. Then terus ajak hubby g. Padahal mamamyja dah der kat area Subang time tu.. 

Joy Sales
Harbour Place, Klang

Tak disediakan troli or basket. So amik la kotak sebagai troli yer


 Hamik ko, ramainya manusia. Nih baru hari jumaa. Belum sabtu ahad lagi

Ha, nampak x promotion tu??
Digestive RM 10 x 5


Tu dia ... hahahaha

Yes, ini lah yang mamamyja grab.
Not allowed keropok yer. Semua ni biskut. 


Total semua RM 180 include GST 6%

Hamik, makan lah biskut puas-puas. Mamamyja amik semua jenis 1 carton.

Keropok twisties dll, Cadbury, Jacobs macam-macam lagi lah ada. Tapi ini yang mamayja amik. Cuma promotion nih untuk barang-barang yang akan xpired tahun nih. Sempat ker mamamyja nak makan? Oh, sempat jer. Maklumlah hubby mamamyja org yg berfitness. So nasik-nasik nih dia x layan. Dia balik jer fitness dia akan cari biskut ngn susu. 

Hahahaha, pengalaman memborong. Memang best. 

Okla mamamyja nak sambung keje. See u soon. Siapa rasa nak makan. mai la datang raya kat rumah mamamyja. I jamu biskut paling mahal kot. Digestive. Sedap bangat. Shuke..shuke ...

~ The End ~

7 comments:

  1. la xgtau pon dtg kan?..
    hehehe
    tapi ahad tu mmg jem kaw2 tau mamamyja

    ReplyDelete
  2. sedapnya biskut ni..sukaaa sangat..kenyang makan biskut ni...

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat gi sale macam ni! Memang puas hati memborong!

    ReplyDelete