Wednesday, 11 March 2015

One City Skypark

Assalamualaikum,

Jalan-jalan Public Holiday yang lepas. Khamis jam 1.00 petang. Maklumlah xjadi balik kampung. Cam nih lah jadinya. Mati kutu xtahu nak pergi kemana dan buat apa. Hehehehe

Mamamyja pon ajak hubby g One City Skypark. Kenapa?? Saja jer nak tahu juga. Kang orang tanya, xtahu pulak padahal dok kat kl.

Sangkaan mamamyja memang meleset. Mamamyja ingat tempat tu penuh dengan kedai2 or bermacam2 kedai lah. Tapi kebanyakkannya Office. Kedai pon more Chinese Restaurant, e-Fitness yang memang besar giler, Cinema dan others shop. Itu jer lah yang ada dekat area Skypark tu.

Hahaha.. bosan giler kot. Kuikui, habis kena perli ngan hubby. Tempat apa nih??

Majority family datang semata-mata nak tangkap gambar dekat Skypark tu jer. Dekat glass yang boleh jalan diatasnya.. Tapi disebabkan panas terik. xd la gayat mana pon. Sebab xnampak apa yang ada dibawah dan didalam bangunan tu. Kalau pergi time malam sure gayat kot. Hiihiik



Dahi berkerut-kerut. Panas giler kot. Haha
Mana gambar berdiri dekat glass tu? Hahah, sebab terik sangat. Kulit nih x tahan seh.. Hahahah sebab tu xsnap pic kat situ.

Singgah tingkat 2 nak tengok e-Fitness. Memang besar dan luas. Best la, cuma xbanyak cawangan cam Fitness First. So cam kurang sikit la keistimewaannya. Hehe

xsampai 1 jam mamamyja lepak kat sini. Kebosanan mula melanda anak-anak. Hahaha, sebab ibu nak sangat g. Anak dan hubby terpaksa melayan kerenah ibu.. Bosannya terus kami pergi tempat lain yang xberapa jauh dari Subang.

Mamamyja xleh nak snap gambar sangat sebab kena dukung Arissa. Panas sangat, dia mengamuk. Bukan boleh kepanasan arissa nih. Berpeluh saja. So, nak harapkan hubby yang tangkap memang x lah kan. Hehe

Apakah tempat itu??? ahahahha.. secret la sangat kan.

~ The End ~

6 comments:

  1. SA patutnya malam ni makan kat Khrua Thai tingkat 10 tuh...tp last minute gula2hati x mo plak...

    ReplyDelete
  2. Sue blom lg jln2 sana. Nasib myja bgtau..cancel la nk g sana..

    ReplyDelete
  3. hahaha, kesian arissa kena redha teman mama. hihi

    ReplyDelete
  4. salam mammyja saya sempat lalu saja disini. belum sempat singgah

    mamamyja saya telah pun follow blog ini dari GMBM

    ReplyDelete