Friday, 13 March 2015

HRMIS 2.0

Assalamualaikum,

Salam Jumaat semua. Mamamyja baru ada kelapangan hari nih. Selepas 4 hari bertungkus lumus menyiapkan semua kerja-kerja pengauditan. Bukan nya mengaudit tapi di audit. Huhu, memang kelam kabut dibuatnya. Alhamdulillah mamamyja cuma dapat 1 teguran jer. Yerlah nak perfect 100% memang menipu lah kan. Kita akan cuba sebaik mungkin. 

Hari nih dapat bernafas dengan lega. Cuma mungkin akan busy sebab nak mengemas balik bilik2 mesyuarat tuh. Hahahaha berselerak dengan fail-fail peribadi, kad perakam waktu, Buku Perkhidmatan dan bla..bla..

Hari nih mamamyja nak showkan nih jer.

Interface HRMIS yang baru. Wah nih la baru nampak elegant gitu. Cantik kan

Mamamyja is teruja sikit, maklumlah hari-hari bekerja menggunakan HRMIS nih. So, rasalah bersemangat nak buka hari-hari. Huahahahaha

Tengok cam best x?? Ker biasa jerk. Hahaha

PERHATIAN !!
HRMIS 2.0 MASIH LAGI DALAM PENGUJIAN ... 

Hehehe.. harap-harap bersabar yer. Kuikui

~ The End~

8 comments:

  1. Ok la drpd web yg dulu tu myja ^^

    ReplyDelete
  2. owh.. masih dalam tempoh pengujian pula..

    ReplyDelete
  3. wah..lagi cantik yang baru nie..bila ya buleh guna nie..yang sekarang pon explore tak habis lagi

    ReplyDelete
  4. masuk kerja usia 19, sekarang 20 baru nak update hrmis hehe

    ReplyDelete
  5. hai mamamyja...singgah blogwalking sini...;)

    ReplyDelete
  6. HOO.singgah.. baca hrmis..

    ReplyDelete