Wednesday, 11 February 2015

Wordless Wednesday #4

Assalamualaikum...

Selamat pagi sumer.. Alhamdulillah masih dapat bernafas di bumi pinjaman Allah S.W.T. Mamamyja hari nih seperti biasa. Sihat, penat, letih dan kekadang to moody sikit. Hahahahah maklumlah bila dah penat sangat kan. 

Today i der meeting pagi nih. Lemau rasanya sebab asik meeting jer. Der benda nak mamamyja luahkan tapi bukan sekarang kot. Hehehe

Banyak pulak celotehnya. Hahaha nak tunjuk ini sebenarnya. Buah hati ibu dan ayah. 
Telatah kamu yang kekadang ibu geram sangat-sangat.

Siap buat screen walpaper dekat pc. Ini lah satu2 nya harta dunia akhirat ku. Ibu akan bagi yang terbaik untuk anak-anak ibu. Insyaallah, Amin.

14 comments:

  1. Comel2 ank myja. Sue pun punya 3 org anak ^^

    ReplyDelete
  2. Comel dan ceria mestika hati, eyja :)

    ReplyDelete
  3. comel comel je permata hati mamamyja ni ^^

    ReplyDelete
  4. hai mamamyja. Selamat berkenalan. First time datang sini. Comel blog awak.. anak2 pon comels!

    btw jemput ke blog nuha.. entry terbaru tentang resepi kuih bakar yang senang tapi sedap!

    ReplyDelete
  5. comel nya semua..dagu tu operate ye??hahahhha...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... sebaik-baik kejadian...

    ReplyDelete
  7. aminn....
    heee ayu tgk pon geram mamamyja

    ReplyDelete
  8. anak2 yang comel..semoga anak2 ini membesar dengan penuh kasih sayang dari ibunya yang maintain ayu gitu..senyum abg tue manis la mamamyja..

    ReplyDelete