Monday, 16 February 2015

Wide Shawl Pilihanku

Assalamualaikum,


Apa khabar sumer? mamamyja seperti biasa sihat Alhamdulillah hendaknya. Tengah lunch time nih. Update blog lah tengah senang-senang nih. Kali nih mamamyja nak citer pasal tudung. 

Mamamyja seperti biasa, cepat bosan dengan sesuatu pakaian / tudung. Sampai masa suka beli yang baru aja. Ikut trend la konon. Nak kikis tabiat tu,  ya allah susahnyer lah. Cam ner yer??? Kekadang terasa membazir juga. hihik..

Wide Shawl
Kenapa mamamyja suka tudung nih?? sebabnya

xpayah nak iron. Ibu yang sentiasa sibuk nih memang xd masa sahaja. Bagi mamamyja sekarang nih masa tu berharga sangat-sangat. Terleka sikit, rugi oooo

Nak rasa cam nak bagi muka nampak  muda and kebudak-budakkan. So, I pilih untuk pakai shawl. Betul x?? ker memang nampak tua jugak eh? hahahha

sejuk .. itu yang penting.

sila abaikan mataku yang terjegil tu.
nampak x perbezaan? ker sama jer. hahahha
Tahun 2013-2014 semua koleksi fareeda ajer plus dengan ala-ala fareeda

Tahun 2015
Penampilan baru Wide Shawl Arab. Senang dan simple. Maybe nampak macam selekeh sikit kot

 Amik ko, bila dah minat cam nih la jadinya. Borong.. Oh tidak !!! tudung lama banyak nak di let go tak terbuat lagi.

 Hihik, nih wide shawl plain. Ujung bulan nanti mamamyja akan amik stok lagi. Wide shawl corak glitter.. yuhuuuu

ada x yang berminat nak borong?? Leh pm / whatsapp 0162427738 mamamyja eh..

 

Oklah yer.. mamamyja nak sambung work. Jap g curi2 blogwalking korang eh. terima kasih sebab sudi singgah blog mamamyja yang susah sangat nak update nih. Hehe

~ The End ~

14 comments:

  1. acik kalau ada masa free je pakai shawl...kalau tk, bawal je

    ReplyDelete
  2. cantik tudung2 myja, sue baru je borong stok instant shawl bulan lepas ;)

    ReplyDelete
  3. wooweeee..celik mata nmpak tagline wideshawl..hihi

    ReplyDelete
  4. Mmg nmpk lain., hehe., sy pun suka wid3 shawl.. brpa hrganya mamamyja jual?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 Wide Shawl Plain RM 10 jer xclude postage.. ada yang berminat. Actually pink cair tu ada 2 tau. Hehhe.. kalau nak harga borong please Whatsapp mamamyja eh

      Delete
  5. baru nak start pakai shawl..
    amboii kene amek borong jeke mamamyja
    xleh ke beli sehelai dua je..

    ReplyDelete
  6. banyaknye borong...... belanja satu bole? hihi gurau je. nuha pon ade feeling yang pakai shawl nampak muda compare to pakai fareeda. my 2cents.

    entry baru nuha: kenapa musim kemarau kes denggi meningkat

    ReplyDelete
  7. berseri ja muka mamamyja nie..sekali borong mamayja,tak pa,tudung apa pun yang penting kita selesa dan masih menutup aurat dengan ayunya

    ReplyDelete
  8. cantik..
    lya mmg suka pkai shawl n bawal je..
    tudung express x susai dgn lya.
    tu dia..byk borong

    ReplyDelete