Wednesday, 25 February 2015

Hadiah Dah Sampai Ke Rumah

Assalamualaikum,

Alhamdulillah hadiah yang mamamyja nantikan telah sampai ke rumah akhirnya. Lama juga menunggu. Hihik, maklumlah first time menang. xsangka pula dapat No 3. Semua ini rezeki Nurul Arissa. Ibu berusaha untuk mencuba. 

Kalau nak tengok entry nya disini Giveaway Special Mama & Bayi Bernilai RM750.00

Untuk pengetahuan semua, mamamyja masih lagi menyusukan arissa. Hasilnya seperti biasa 8-15oz sehari. Nak dapatkan lebih memang susah. Mamamyja pon xtahu faktor apa. Sedangkan mamamyja dah pam sekerap yang mungkin. Double pumping lagi tu. Tapi mamamyja tetap bersyukur juga, sebabnya masih mampu menyusukan arissa walaupun hasilnya xcukup memberangsangkan. 

Alhamdulillah juga nurul arissa anak yang xkuat menyusu. xd lah meragam dan mengamuk kerana tidak kenyang. Ngeh ngeh






Thanks kak Mashitah dengan hadiah yang best nih. Mamamyja doakan semoga biz akak maju dengan jayanya. Insyaallah, Amin.

~ The End ~

11 comments:

  1. bestnya dapat hadiah...tahniah mamamyja..

    ReplyDelete
  2. Tahniah myja..cantik cooler bag tu ^^

    ReplyDelete
  3. ooo..saya pun ada join dulu..tapi tak menang..nhehehe..tahniah ye..

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya mamamyja. tahniah ya. mamamyja jangan risau. hasil berapa oz yg diperolehi tu memang cukup utk menampung keperluan baby.

    Jemput ke blog nuha.. entry: rezeki Allah SWT

    ReplyDelete
  5. hai mamamyja,tahniah ya..cantik beg tue..

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Eyja. Cantik hadiahnya. Berguna pula tu :)

    ReplyDelete