Thursday, 15 January 2015

TIRED !!!!!

Assalamualaikum,

OH, penatnyer !!! entah kenapa penat sangat-penat giler-giler nih. Penat sampai menangis. Bila nanges tu hilang rasa beban dalam kepala nih.

Hari isnin jer urat kaki tegang giler. Malam berurut kau... sebabnya
Register 2 orang sekolah Darjah 1
Bila uruskan anak mamamyja happy sangat2, tapi sebab bertambah lagi sorang. Mamamyja jadi kelam-kabut semua bagai. 

Hari Selasa mamamyja memantau dari jauh. Alhamdulillah Aisar dah boleh. Ibu tahu anak ibu boleh buat kan ....

Hari Rabu masa untuk mamamyja berehat. TAPI xberapa nak rehat sebab menganggu emosi...
Peti Ais x tutup rapat. TIDAK!!!! susu habis CAIR !!! .... depan peti ais juga mamamyja NANGES ok. 

Mamamyja redha apa yang berlaku. Mungkin ada hikmah disebaliknya.

Hari ini start kerja dan mamamyja PENAT !!!!!! sebab bangun awal dan xcukup tidur..

~ The End ~

* miss nak write entry tapi masa xd. agak kuciwa sikit...
* mana pemenang nih??? mamamyja masih menunggu.. xberminat eh??

11 comments:

  1. Rehatlah Mama Myja... jangan paksa-paksa diri ya! Tak nak nangis-nangis, huhu...

    ReplyDelete
  2. rehatkan diri....cri masa walaupn sikit kang kite jugak stress

    ReplyDelete
  3. Takziah mama di atas sbb susu cair. Itu adlh salah satu cabaran biasa dlm dunia breastfeeding. Jgn putus asa ye mama. Keep on pumping. InsyaAllah susu akan sentiasa cukup untuk arissa.

    Mama x nak try suplemen ke? Kalo rasa mama memerlukan roger sue ye..;)

    ReplyDelete
  4. allah sabar je lahh kan mama. hujung minggu ni rehat puas puas ye :D

    ReplyDelete
  5. banyak ragam banyk karenah. huhu. tak mau mengeluh. keep strong. hehe

    ReplyDelete
  6. berehat sebentar untuk hilangkan lelah,pas tue bangkit semula..good luck mamamyja

    ReplyDelete
  7. Hujung minggu ni moga eyja dapat luangkan utk rehat & recharge. Take care :)

    ReplyDelete
  8. kena byk berehat ni..
    tkut jd stress

    ReplyDelete
  9. Banyakkan bersabar dan berehat.
    Semoga dipermudahkan.

    Hadiah tu adah ada pemenang ka?
    Kalau takdak bak sini, hihihi

    ReplyDelete
  10. cmne boleh xttup peti ais tu mamamyja
    alaaa sayangnyee

    ReplyDelete