Friday, 2 January 2015

Segmen "KITA KAWAN" by Aisyah Mazalan

Assalamualaikum,

Jalan-jalan malam {blogwalking} selepas dinner bersama anak-anak, kebetulan Arissa tengah tidur. Maka mamamyja dengan sepantas kilatnya {cheewwah} join satu segmen dari Aisyah Mazalan


Done follow #44

10 facts about me
  • Sudah berkahwin, anak dah 3 sorang boy and 2 girl
  • Bekerja di sektor Kerajaan {Pejabat Penasihat Undang-Undang Negeri Selangor}
  • Seorang yang nak kata workaholic xjugak sebab kekadang suka amik cuti tapi xd la melampau dalam erti kata lain memang suka bekerja
  • Tak suka buat keje last minute
  • Seorang yang garang!! kalau mengajar xfaham-faham memang tinggi nadanya [xleh jadi cikgu nih]
  • Suka akan kekemasan dalam sesuatu kerja
  • Tidak suka menunggu orang dan buat orang tertunggu !!
  • Like Shopping !!! yeay
  • Penggemar mengumpul baju fesyen2 terkini. Up to date la konon. 
  • Tidak suka dipaksa atau dikongkong. 
Okay sampai situ jer lah eh, mamamyja memang senang berkawan dengan sesiapa TAPI... Jangan mengambil kesempatan di atas kesempitan. Hahahaha... bercakap sebab hati ini pernah TERLUKA !! xperlah pendam sahaja jer yang mampu lakukan. 

Ok "KITA KAWAN"

~ The End ~

18 comments:

  1. Salam kenal Mama Myja! \[^__^]
    Saya pun baru nak join segmen ni.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen mamamyja. Sue 2 boys 1 girl ;)

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen, eyja :)
    Akak paling tak suka menunggu gak. Terseksa jiwa raga hihihi

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen mamamyja :D

    ReplyDelete
  5. singgah sini ^^ selamat bersegmen mamamyja :)
    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen mamamyja...yeahhh dpt thu serba sedikit ttg mamamyja..hihi

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen mamamyja..khaty pon garang tak blh jadi cikgu juga..ngee..

    ReplyDelete
  8. hai mamamyja. thaks sudi join. waaahh. aisyah pun suka shopping. hehehe. normal la kan. perempuan. btw, check senarai peserta yaaa :)

    http://thebungapink.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-segmen-kita-kawan-by.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen yer mamamyja ^-^

    ReplyDelete
  10. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu dan join segmen yg ayu buat ye...heehee tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-kita-kawan-by-aisyah-mazalan.html

    ReplyDelete
  11. amboi, aka garang ek..takut nih...hehe.selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum...
    Dari segmen yg sama :)
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2015/01/kita-kawan-by-aisyah-mazalan.html

    ReplyDelete
  13. Selamay bersegmen mamamyja.
    Tak sempat nak join ni

    ReplyDelete
  14. selamat bersegmen..
    kite kawan jugak..
    hahaha mamayja garang ye..
    xnampak cm garang pon

    ReplyDelete