Monday, 5 January 2015

Monday Blues #1

Assalamualaikum,

Hari yang paling busy buat mamamyja. Haduyai, tapi apakan daya. Nak xnak kena buat juga. Nama pun tugas dan tanggungjawab.



Mengadap cuti xhabis-habis lagi. Bila HRMIS 'hang' buat seketika, mamamyja dah naik fade up. Terus buat kerja lain pula.. 

Nak berblogging pon susah. Masa rehat mamamyja shopping. Hahahaha walaupun mood sedih sebab BONUS xjadi nak masuk haru nih. gua FRUST yer.. hihuk

Untuk renung-renungan .... 
"Working is not about being GOOD but having ATTITUDE"
Bekerja bukan tentang menjadi BAIK tapi mempunyai SIKAP

~ The End ~

10 comments:

  1. katakan tidak kepada monday blues. heheheh :D sabor mama tak lama lagi bonus masuk. hehehe :P

    ReplyDelete
  2. Harap2 bonus cepat la masuk..kesian buat semua org ternanti2..

    ReplyDelete
  3. Ooo...jaga BRP ye (tak ingat nama baru BRP tu)...selamat bekerja ye..

    ReplyDelete
  4. Klik RHB sikit ni ye..hahaha..kali ni nak terbagitahu pulak

    ReplyDelete
  5. Hari ni blues lagi tak? Selamat menyudahkan kerja ye, eyja :)

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru mamamyja...

    ReplyDelete
  7. Siang td aida ngamuk dgn hrmis!
    Puas kita key in... bila nak simpan, tak simpan-simpan!
    Then hang!!!!
    Sakit jiwa dan raga!

    ReplyDelete
  8. Nasib baik la saya kerja tak sangat menggunakan hrmis, kalai tak mesti habis duit pi shopping...
    Tension punya pasal..hehehe

    ReplyDelete
  9. dugaan.. g shopping tu salah satu care release tension gak tu..hahah

    ReplyDelete
  10. ye dgn ayu2 pon frust jugajk tau mamamyja...
    hmm mmg tension kalau hrms tu xleh bukak kak..
    sllu sgt hang pon

    ReplyDelete