Thursday, 4 December 2014

Tragedi di Parit 9 Timur, Sungai Besar

Assalamualaikum,

Dalam Family What App mamamyja semalam, adik sharekan info tentang Tragedi di Parit 9 Timur, Sungai Besar Selangor. So, mamamyja x tahu la keluar kat berita or x, sebab malam tadi tengok Maharajalawak Mega ulangan. Xd la tengok berita. Ish.. ish ... (teruk tul)

Tapi ada keluar di My Metro, cuma mamamyja mushkil dengan tajuk berita itu sendiri


Kot yer pon nak menghangatkan satu2 berita. Xyah lah buat tajuk yang boleh membuatkan orang lain memberikan tanggapan yang negative. Tapi lumrah surat khabar kan?? siapa x tahu.







Al-Fatihah
Takziah kepada keluarga berkenaan. Semoga mereka ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman, Insyaallah.

Sebenarnya mamamyja nyer kampung dekat sini. Parit 10 Timur, Sungai Besar. Sedikit info,  struktur jalanraya yang tinggi sikit. Menyebabkan boleh terbabas ke tali air. Kebetulan pula hujan yang sangat lebat.

Oklah sampai sini saja sari berita penting. Nak pergi buat breakfast sebelum hero dan heroin ibu bangun..

12 comments:

  1. Innalillah...takziah pd keluarga mangsa..

    ReplyDelete
  2. Innalillah...kita doakan yg baik2 je utk arwah berdua...semoga kelarga mereka tabah

    ReplyDelete
  3. Takziah kepada keluarga mangsa..

    ReplyDelete
  4. allahuakbar.....kesiannya...takziah buat keluarganya....

    ReplyDelete
  5. Mama Myja org Sungai Besar rupanya :)

    Al - fatihah.
    Belasungkawa buat keluarga mangsa.

    ReplyDelete
  6. allahuakbar.... al fatihah..
    done follow sponsor.jempot join ga saya :)

    http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  7. allahu. moga keluarganya tabah :)

    ReplyDelete
  8. Ada gak terbaca kt berita on9 semalam. cuma x tau detail sgt.
    Takziah buat ahli keluarga arwah.

    ReplyDelete
  9. al-fatihah..
    innalillah, semoga roh arwah dicucuri rahmatNya...

    tu la, tajuk surat khabar tu kdg2 ntah apa2 kan.. nak tarik org tp tak fikir effect pd family mangsa y dah meninggal

    ReplyDelete
  10. Allah. Sedihnya tengok keadaan mayat :(

    ReplyDelete
  11. Innalillah..kita tak tahu sebenarnya apa yang terjadi. Semoga keluarganya tabah

    ReplyDelete