Thursday, 25 December 2014

Program Bantuan Masuk Sekolah - TAWAS

Assalamualaikum,

Sekali lagi mamamyja memanjat kesyukuran di atas rezeki yang datang mencurah. Walaupun tidaklah sebanyak mana, tapi bersyukur sangat2. Siapa nak beri kan?? kalau bukan Allah Taala.

Kali nih dua kali mamamyja terima baucher dari TAWAS. Boleh jenguk di sini yer. Next entry mamamyja akan cerita macam mana pula nak register anak ke dalam program TAWAS nih. Sebab untuk Arissa mamamyja x register lagi. Huhu

Actually barang kelengkapan sekolah Aisar dah pun mamamyja beli tetiba dapat pula massage dari Tawas untuk menghadirkan diri

 RM 50.00 tu, alhamdulillah.

 Mamamyja pergi lewat sebab en suami ada hal lain, lagi 1 jam kul 3 petang baru sampai. selamat sempat dan kaunter masih belum tutup. Register kehadiran, diberi tag dan kalander.

 Nih ler Aisar. Aduhai tengok tu rambut panjang, kolar baju xdibetulkan. Maklumlah mamamyja dah xboleh nak siapkan setiap sorang. Aisar belajar berdikari yer. Ibu minx maaf tau. Hehe

 Posing di banner tu penting. Kuikui. [abaikan orang belakang tu yer]


 Mamamyja grab bag sekolah untuk sekolah agama. Baju putih sehelai dan stokin sekolah.

 Muka happy dapat barang-barang sekolah.

Happy berpublic holiday yer. Program mamamyja hari nih adalah duduk melepak jer kat rumah. Nak kuar jenjalan rasa malas pula rasanya. Ahaks. Lagipun hari nih ada 2 kenduri kawin, siang dan malam. Hehe, xpayah masak hari nih.

Esok kerja seperti biasa, aduhai malasyer...

~ The End~

8 comments:

  1. Sue baru apply untuk anak2 sue. Walaupun jumlah nya kecil tp byk dah tu boleh bantu utk belanja anak sekolah kan mamamyja ;)

    ReplyDelete
  2. oh,,iqha baru tahu pasal TAWAS ni..tq for sharing :))
    btw,,iqha singgah main klik2 nuffnang :)

    ReplyDelete
  3. oh bagus juga ada bantuan sebegini sedikit sebanyak dapat ringankan beban ibubapa membuat persiapan persekolahan anak-anak mereka..

    Thank you Mamamyja sebab sudi share.. Bagus info ni..

    ReplyDelete
  4. ada yer program mcm nii. baru tahuuu. hehe.

    ReplyDelete
  5. baru tahu ada program cam nie..nice sharing..

    ReplyDelete
  6. baru tau jugak pasal program ni. alhamdulillah, rezeki Allah nak bagi. ^_^

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, jumlah kecil pun boleh bantu tampung apa yang patut :)

    ReplyDelete
  8. Alhmdulillah.. Rezeki ank kak.. :)

    ReplyDelete