Friday, 12 December 2014

Nurul Arissa berusia 2 Bulan

Assalamualaikum,

Kejap jer dah Jumaat kan? Happy betul mamamyja semalam. Shopping x hingat. Tapi barang anak-anak bukan barang sendiri pon. Selasa lepas check up Arissa, nak update hari Rabu x sempat sebab kerja banyak. Hari nih pon sama, tapi xper mamamyja taip entry nih lelaju yer. 




Berat Arissa - 5.4 kg

Alhamdulillah naik juga ibu risau sebab tiap kali lepas minum susu Arissa mesti muntah walaupun dah di burp kan. Kekadang banyak juga. Bila mamamyja search kat internet mencari jawapan kepada masalah ini, barulah boleh tenang sikit. Walaupun x berapa nak tenang jugaklah. Still memantau lagi.

Mamamyja nak belanja gambar Arissa berusia 2 bulan 1 hari



 Nampak x bintat merah di peha kanan Arissa. Bengkak dan merah, cian anak ibu yer..  Bekas kena injection tu.


Alalala!!!! senyumanmu cayang, membuatkan ibu xboleh nak keje. Rasa nak cuti ngadap kamu jer.

~ The End ~

9 comments:

  1. alololo..cubit pipi ckit..gonyeh mata sampai merah..pandai plak tue posing..ngee

    ReplyDelete
  2. cepat je dah 2 bulan...rambut tu rambut baru eh?

    ReplyDelete
  3. Amboi, senyuman Arissa...manisnya! Mesti tergaru-garu hati eyja nak balik rumah kan...
    Cubit sikit pipi gebu tu :)

    ReplyDelete
  4. comelnye arissa. muntah susu (reflux) sbb organ dlm bayi blom matang. dah besar sikit ianya akan hilang sendiri.

    ReplyDelete
  5. comeynya baby arissa..
    draft arissa cantik je..
    igt fasya dlu, tang berat tu x cantik..sgt ringan x balance dgn usia..smpai kna jumpa pakar

    ReplyDelete
  6. Semangatnya Arissa. Comel plak tu.
    Geramnya. Nak cubit pipi dia. Hehehe...

    ReplyDelete
  7. comel dan semangat betul arissa ni.
    memang duk tempat kerja, teringatkan diaorang ja

    ReplyDelete