Monday, 22 December 2014

Monday Blues # 2

Assalamualaikum,

Minggu ketiga mamamyja bekerja akhirnya



I'm SICK !!!

Flu and Coughing

Start dari hari Jumaat lagi, mula-mula sakit tekak. Minum air masak banyak-banyak plus makan aiskrim vanilla. Baru rasa lega sikit. Tapi aiskrim x leh makan banyak sebab baru lepas pantang dengan menyusukan arissa. Nak makan ubat pon takut effect kat arissa. Kang asyik tidur jer.

So, mood bekerja hari nih memang melemaukan betul. Malas nak bersosial sangat. Sebab x berapa nak sihat. Kalau selsema nih seluruh badan rasa sakit2 kan?. Memang meletihkan.

Mood ~ Rindu nak kiss and bergomol2 dengan Arissa. Karang kalau buat semua tu berjangkit pula. Terpaksa la ibu berkorban.. Aduhai, xtahan nyer. Cium baju jer lah.. Sob...sob.. 

~ The End ~

11 comments:

  1. Get well soon mamamyja..

    Mmg klo bila keadaan mcm ni..nk wak ape pom x kena

    ReplyDelete
  2. Bertabahlah.
    Stay strong n get well soon mamamyja.
    Take care of urself sampai sihat dulu then baru boleh peluk cium Arissa.

    ReplyDelete
  3. sekarang cuaca tak menentu..jaga diri mama..

    ReplyDelete
  4. smg cepat sembuh mamamyja, kalo selsema mmg x boleh kiss baby takut berjangkit.

    ReplyDelete
  5. memang x selesa kalo kena selsema.
    serba serbi jadik x kena kan~

    Moga cepat sembuh MamaMyja.
    moga bb Arissa kuat melawan virus dr mama dia..:)

    ReplyDelete
  6. moga cepat sihat ye :) jangan lupa makan ubat

    ReplyDelete
  7. Moga cepat sembuh, eyja. Rehat cukup2 ye..

    ReplyDelete
  8. Sekarang ni musim demam.. Jaga diri mamamyja!

    ReplyDelete