Monday, 8 December 2014

Mamamyja back to work

Assalamualaikum,

Dah petang update entry, tetiba rasa rindu dekat blog. Weekend mamamyja dipenuhi dengan kenduri kendara dan membawa anak-anak berjalan. Ahad pula sibuk menggosok baju untuk seminggu. Itu lah rutin harian mamamyja bila dah kembali bekerja. Hehe

So hari nih late 2 minute. Aduhai, sedeynyer. Hari first pon dah lewat. Maklumlah merempit. Cam ne la nak cepat sampai. Dengan nak handle anak seramai 3 orang nih. Besar betul cabarannya. Apapun mamamyja happy sangat2. 

Apa nak tulis nih. Tetiba blur pulak. Maklumlah dengan kerja banyak di atas meja sedang menanti. Dengan nak update blog lagi. Kalau kat rumah nanti entah ada masa ke tidak. 

 Planner and Diari 2015 dah tersedia di atas meja

 Siap sedialah planner yer, aku akan mencontengmu tidak lama lagi. Banyak date2 yang perlu diingat. 

Yang paling penting awal Januari mamamyja akan cuti 1 week. Yahooo !!!!

 Tengok tu, ada juga yang nak snap gambar ibu yang dah beranak 3 nih. Hahahaha
Feed back dari semua colleague mengatakan yang mamamyja dah berisi sedikit. Oh tidak !!!!  
Better than before.. Really ??? Huahaha

Its me, selfie again and again. Memang suka berselfie. Tengoklah muka mamamyja dah tembam sikit. Oh No !!!! tapi xper lah never mind. Ok jugak daripada kurus sangat. Dah anak 3 nih baru naik sikit badan. Tapi tak tahulah kalau sementara sahaja. huhu

Mood ~ Sedih, coz perahan susu makin mengurang, Rasa nak nanges. Tapi masih tidak putus semangat..

~ The  End ~

7 comments:

  1. selamat kembali bekerja myja...he he he...

    ReplyDelete
  2. berisi skit tak pe.. janji menten kiut.. =D

    ReplyDelete
  3. salams myja, wah bestnya dah dpt diari baru 2015:)

    ReplyDelete
  4. maintain cantek mamamyja ni..
    selamat kembali bekerja..mula2 masuk tu lemau sikit kan

    ReplyDelete
  5. Selamat bekerja semula MamaMyja.. nampak makin gojes adalah.. hehehe

    ReplyDelete
  6. selamat kembali bekerja.
    makin sibuk dengan 3 orang anak ni

    ReplyDelete