Thursday, 11 December 2014

HARI KEPUTERAAN YANG KE-69

Assalamualaikum,

Mamamyja boleh update blog hari nih sebab mamamyja CUTI !!!! Sempena apa yer? Siapa leh teka..  Tapi x tahu lah takat mana mamamyja boleh update. Sekarang arissa tengah tidur. Nanti dia bangun dah xleh update dah.

Apa nak buat yer hari nih?? YES, SHOPPING !!!!! I like.. Siapa suka shopping angkat tangan. 
Tapi nak shopping kat mana eh?? kalau pegi KL, sure nanti orang2 KL yang nak balik bekerja nanti menyumpah seranah kenapa JAM giler hari nih. Jangan marah ye !! nak buat cam ner orang-orang Selangor datang menyerbu Kuala Lumpur.


~ The End ~

7 comments:

  1. syoklahh berjimba hari ni. haha. gi pesta buku dekat pwtc mama :) boleh borong banyak bnyak :)

    ReplyDelete
  2. Shopping mmg terapi kaum hawa kan. Big bad wolf best..byk buku boleh beli dgn harga murah.

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti dan bershopping Mama Myja... cuba shopping di Nu Sentral pun ok juga.

    ReplyDelete
  4. Akak pergi shopping barang rumah semalam, eyja. Penat betul sebab bersesak-sesak dengan orang.

    ReplyDelete
  5. terapi buat wanita kalo bab shopping2 ni..

    ReplyDelete
  6. boleh hilang masalah kalau boleh shopping ni

    ReplyDelete