Saturday, 20 December 2014

Almari Kasut by GROUPON

Assalamualaikum,


Kali nih mamamyja nak citer tentang rak kasut yang dibeli pada bulan lepas, before mamamyja start kerja. Teringin pula nak membeli barang di GROUPON nih. Sebenarnya takut-takut juga. Sebab takut ditipu sekali lagi ketika mamamyja membeli barang di LIVINGSOCIAL. Hehe

Patutnya entry nih mamamyja taip lama dah tapi memandangkan mamamyja seorang mummy yang busy memanjang payah nak update blog selalu. Haha poyo giler. 


Actually mamamyja der bookmark kan page Groupon nih, tapi entah mana hilangnya. Haha
RM 68.00 kalau x silap mamamyja lah.

 Sampai jer parcel macam x sabar eh nak main cantum-cantum. Hehe, Aisar seperti biasa rajin betul nak menolong ibunya. Tapi mamamyja suka buat kerja sendiri. Jadi lebih cepat. Kalau anak-anak masuk campur, xjadi kejenya nanti. Ngeh.. ngeh..

Yehuu.. dah lama x main cantum-cantum nih


 Tadaa.. nih la hasilnya. 




Ngeh.. ngeh.. kreatif x? xkretif sangat kan. Ini lah padahnya kalau orang terlampau banyak koleksi tudung. Dari pelbagai jenis dan fesyen. Nak up to date nyer pasal. Hehe

Tudung ala-ala fareeda jer yang tiada tempat nak simpan. Sebab tu la mamamyja tinggalkan 2 space di atas supaya mamamyja boleh menggantung kesemua tudung yang berawning. Ngeee...

Nih pon dah tinggal sikit, sebab mamamyja dah bagi dekat bibik. Kalau tak, mau serabut kepala otak mamamyja nak simpan mana kesemua tudung-tudung tuh..

Oklah, mamamyja nak ready depan TV nih. Nak menonton Maharajalawak Mega. Rancangan feveret tu. Mamamyja sokong Bocey and Zero. Harap2 malam nih performance dorang bagus. Haha

~ The End ~

4 comments:

  1. Bergeliga otak eyja transformed almari kasut jadi almari tudung :)
    Happy weekend!

    ReplyDelete
  2. Gud idea...
    Rasanya nk.kna beli jgk la.. utk ltk tudung. Ni main lipat dlm bakul aje.. kdg tu bila nak cepat hbs bselerak lipatan tu..

    ReplyDelete
  3. Amboi. Mmg kreatif kan.
    Cantik je nmpk teratur. Kalau serabut, kasi tutup la ini almari. Huhuhu...

    ReplyDelete
  4. cantik dan kemas kalau dah macam ni.tudung saya semua gantung pakai hanger bulat-bulat tu.

    ReplyDelete