Wednesday, 12 November 2014

WORDLESS WEDNESDAY : 1st CHECK UP ARISSA

Assalamualaikum
Sebenarnya check up arissa hari isnin yang lepas. Tapi memandangkan ibu dia masih belum berkesempatan untuk update blog hari2. Macam nih ler payah nak update selalu. Cam ner lepas nih eh, adakah rajin mamamyja update blog yer. Hopefully lah kan..


Hasil daripada Check Up

Berat Arissa 4.9 kg ... aduhai, sikit lagi nak obes sayang. Memang diakui arissa kuat minum susu.

So, ibu pun check up juga. Berat ibu sekarang 46.1 kg hahaha... kurus x mamamyja. Sukanyer..

Tahun depan dah start bekerja, abang dah sekolah, maka berat ibu akan berkurangan lagi. Lagi la kurus nampaknyer..

~ The End ~

10 comments:

  1. semangatnya Arissa.
    membesar dengan sihat yer sayang.

    ReplyDelete
  2. Takpe kak. Comel2. hehe. Dh besar sikit kurus lah tu.

    ReplyDelete
  3. kalau obese sebab breastfeed rasanya takpe kot .. nanti dia dh start berjalan kurang la berat tu nanti.. time ni la sedap nak gomol2..hehe

    I'm Having Back Pain!

    ReplyDelete
  4. bertuahnye mamamyja.
    Zura jeles baca berat Mamamyja.. huhuhu
    nak nangisssss... uwaaaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... jangan la nanges. jom xcercise..

      Delete
  5. Asalam..wah mama dah dapat beraqt ideal..jeles ahh...

    ReplyDelete
  6. Waaaaa.. Bby brat dh 4.9 kg msa dlm pntng? Zahra hritu pn bru 3.9kg msa 33hri. La ni x tau la brat dh bpe..

    ReplyDelete
  7. Aikkk beratnye arissa?? Heee alahaii kurusnye mamamyja... jelly tau ayu pon xtimbg lg berst bape nia

    ReplyDelete