Friday, 14 November 2014

SEGMEN BLOGWALKING NOVEMBER

Assalamualaikum,

Anak-anak masih tidur, ibu pun dah habiskan rutin berpantang pada hari ini. So, sesi menghupdate blog lah. Tapi sebelum tu cari cerita2 baru untuk di download. hehe



Nama Pena : Mamamyja
Negeri Kelahiran : Pulau Pinang

*boleh klik banner jika berminat nak join*

~ The End ~

13 comments:

  1. Selamat bersegmen Mama Myja.
    Oghang penang rupanya =)

    ReplyDelete
  2. saya pun dah join :)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html jom singgah :)

    ReplyDelete
  3. cik belbel join jgk. good luck :)

    ReplyDelete
  4. salam. terima kasih kerana sudi join :)
    singgah blogwalking dan follow di sini.
    jangan lupa blogwalking di blog peserta lain juga ye :)

    senarai peserta dah update :
    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr sgmn yg sama.slm kenal.jemput ke blog.jgn lupe tinggalkan jejak..k^_^ http://www.jiakreatifelt.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
  7. haiii! sy singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan dan hepi blogwalking! :D Jom singgah ke Bits & Pieces :D

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  9. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete