Thursday, 20 November 2014

Menang Kontes Komen 1 BY Malas Tul

Assalamualaikum,

Wah terkezut jap.. Alhamdulillah mamamyja menang. Actually, mamamyja der join satu contest nih. Just taip komen sahaja. Mengumpul mata mengikut turutan komen. Siapa paling banyak akan dikira pemenang.

Contohnya begini:

Orang pertama komen dapat 10 mata.
Orang kedua komen dapat 9 mata.
Orang ketiga komen dapat 8 mata.
Orang keempat komen dapat 7 mata.
Orang kelima komen dapat 6 mata.
Orang keenam komen dapat 5 mata.
Orang ketujuh komen dapat 4 mata.
Orang kelapan komen dapat 3 mata.
Orang kesembilan komen dapat 2 mata.
Orang kesepuluh dan seterusnya komen dapat 1 mata. 

Hadiahnya berupa wang tunai RM 10

Cuma contest nih tidak diwar-warkan. Mamamyja pelik juga kenapa tuan blog x istiharkan eh. Jadi pengomen tu sikit jer. Rasanya mamamyja jer pengomen tegar. So, macam xbest sikit menang sebab xd pesaing. Haha,..

Tapi xper, korang nantikan kontes kedua yer.


(klik pic untuk ke web Malas Tul)

Mamamyja harap mat kuno dapat promotekan contest dia supaya ramai boleh join..

Terima Kasih Mat Kuno

11 comments:

  1. tahniah...
    ok jugak dia x heboh..
    nanti peluang menang tipis.
    hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah Mamamyja :)

    Blogwalking dari blog arepnakbebel. Followed Sini :) Nice blog.Cantek.

    ReplyDelete
  3. Contest lain dari yang lain ni.
    Tahniah mamamyja =)

    ReplyDelete
  4. Tahniah mamamyja...rezeki terpijak :)

    ReplyDelete
  5. hehe..dia malas agaknya.unik jugak contest macam ni

    ReplyDelete
  6. Waa.. Gitu.. Menarik tu.. Tahniah kak..

    ReplyDelete
  7. Die xnk heboh ade sbb kut. Xnk la heboh mgkin sbb nnt dpt pengomen yg x ikhlas..huhu
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  8. Betul cakap Cik Balqis..Pengomen tak ikhlas tu yang banyak sangat sekarang ni...asalkan join.tahniah myja..

    ReplyDelete
  9. Tahniah mamamyja... haha ok la tu xyh nk warwarkn... bknnye dorg komen ikhlas pon nnt.. slp2 ade yg komen tp xbce entry pon.. ahaha tp ayu komen ikhlas ye

    ReplyDelete