Thursday, 13 November 2014

Masih Ada Yang Sudi

Assalamualaikum,

Tajuk entry macam sedih jer bunyinyer. Actually, xder lah sedih sangat. Mamamyja x kisah pon pasal Follower nih. Sebab mamamyja pon tahu bukan senang nak menarik perhatian pembaca.Ya, memang masih ada yang sudi follow blog mamamyja yang serba kekurangan nih. Lebih-lebih lagi dalam penulisan sesuatu entry dan banyak lagi lah yang mamamyja rasa. 


Hari nih baru cukup 300 Members. Its ok.. Thanks kepada followers yang sudi memfollow mamamyja dan juga yang rajin mengomen semua entry yang ada. Blog mamamyja nih suam-suam kuku, maklumlah bukan selalu ada masa sangat. Tambahan pula dah bertambah handbag (anak) mamamyja. hihik

Insyaallah mamamyja akan cuba update dengan entry yang baru setiap hari. Doakan semoga blog ini tidak akan terkubur buat selamanya. Haha..

Lagi 10 hari pantang mamamyja habis. Yahoo!!!

~ The End ~

12 comments:

  1. Mesti la masih ade.. Papaglamz follow mama..

    Jom terjah entri terbaru papaglamz
    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-ll-sengsaranya.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Follower tu x penting sgt pon mama. Yg penting minat kite berblogger. ;)
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  3. salams pagi jumaat, kak mieja dah follow:)

    ReplyDelete
  4. Welcome back Mama..
    Tahniah dah 300 followers tu.

    ReplyDelete
  5. Papaglamz masih lagi.. Hahahaha

    ReplyDelete
  6. Tahniah, mama. Semoga terus semangat berblogging :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah...follower ni tak payah dipanggil-panggil...dia datang sendiri

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Pelan2 kayuh kak.. Hihi

    ReplyDelete
  9. Tahniah mamamyja... ayu pon baru je bape mama.. msh jaoh prjlnn.. nk2 skg ni xd entry baru.. lg la xd sape nk masuk kn

    ReplyDelete