Thursday, 13 November 2014

TELENOVELA - Don't Mess With An Angle

Assalamualaikum,

Hye, tengah bosan-bosan nih. Kita review sikit cerita yang hangat nih. Hangat ker? Mungkin bagi mamamyja kot. Sebabnya ada masa nak tonton. Maklumlah tengah cuti berpantang nih. Tengok TV ajer lah keje nyer. Hahaha

Mamamyja dah ketinggalan banyak sebab citer nih ditayangkan waktu office hour. xkan nak tengok time kerja kan? So, ibu mamamyja yang ceritakan semuanyer dan sekarang mamamyja menonton jer lah untuk sambungan cerita nih.


Don't Mess With An Angle
TV 9
Jam 10.00 am - 11.00 am
Latest Episode - 176


 Jalan cerita yang menarik. Hero dan heroin nyer sedap mata memandang dan yang paling penting heronya tu Sado beb.. hahahha

Kalau rasa-rasa berminat nak tonton dan sudah ketinggalan jauh boleh la menonton di Tonton TV9 yer. 

Selamat Menonton

~ The End ~

4 comments:

  1. Kalau time ofis hour, memang tak sempat nak tengok. Sekarang ni cerita yang popular kat tv pun saya tak tahu. Jarang tengok tv.

    ReplyDelete
  2. Sy skrng dh kurang nengok tv. Hukhuk

    ReplyDelete
  3. Skg xd mase nk tgk tv pon mamamyja... bz bebennor... ad mse rehat tu mmg rehat btl2.. klu x mmg lembik

    ReplyDelete