Saturday, 22 November 2014

DAPAT SURAT CINTA DARI TESCO !!!

Assalamualaikum,

Hye, mamamyja baru lepas mengemas beg2. Bersiap-siap untuk pulang ke rumah. Yuhuu, rindunyer Tapi bukan hari ini pulangnya. Maybe selasa depan. Haha, esok last day berpantang. Yea.. yea... merdeka. Mudah2an mamamyja sihat hendaknya lepas nih. 

Tapi apakan daya hari nih dah rasa tekak nih perit sangat. Macam nak batuk selsema jer. Nih kes berjangkit dengan auni la kot. Uwwwaaa, nak makan ubat. Kang kesian kat baby plak. Terpaksa la mamamyja minum air banyak-banyak.

2 hari lepas mamamyja dapat surat dari Tesco dan SPA. Agak kelakar dan terpegun jugalah pabila membaca surat dari Tesco nih

"Bagi pihak Tesco, saya ingin menyampaikan salam rindu kami pada anda kerana kami dapati anda telah sekian lama tidak mengunjungi kami."

Ha, tu dia.. dia tahu juga yang mamamyja dah jarang pergi membeli belah di Tesco. Tahu x kenapa??
Sebabnya:

* Kat area Sungai Buloh dan Kota Damansara xd Tesco. So, mamamyja shopping kat Giant je lah
* Pernah shopping banyak, tapi dapat kupon xmenarik

"Sebagai tanda ingatan kami pada anda, terimalah 2 kupon istimewa untuk manfaat anda seisi keluarga.


 Alhamdulillah rezeki bulan nih. Hehe, nak kena redeem. Sapa nak bagi free kan?? 5kg tu. 

~ The End ~

15 comments:

  1. Alhamdulilla rezeki. Kalo nk p tesco terpaksa menapak kt mutiara damansara lah ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kak, jauh sangat. Kalau dulu rajin gak ija lepak kat Curve tu. Sekarang dan anak 3 nih malas dah.. huhu

      Delete
  2. tahu tahu je kan orang dah lame x pergi tesco...haha..selamat membeli belah yer lepas nih.

    ReplyDelete
  3. Boleh pulak dapat surat macam tu?

    ReplyDelete
  4. Bestnya... dapat baucar shopping Tesco. Selamat shopping, MamaMyja :D

    ReplyDelete
  5. Dah abis pantang ek? Slamat merdeka! Hehe...lepas ni boleh shopping selalu2 ya..;)

    ReplyDelete
  6. Hihi.. kelqkar lak surat gitu.
    Tp alhamdulillah.. rezeki dpt baucer.. strategi pemasaran ni. Hehe

    ReplyDelete
  7. saya pun dah lama tak pergi tesco, tak plak dia rindu kat saya...
    hehehe

    ReplyDelete
  8. Boleh pergi Tesco Manjalara, Mama :) Tapi kupon tu boleh guna kat mana2 tesco ke atau limited pada 1 cawangan je?

    ReplyDelete
  9. Sy sejak dok gemas xde la nk ke tesco. Gomeh ada tf aje pun..

    ReplyDelete
  10. Hahaha... cmtu nk majok ng tesco jugak laaa.... nnt dpt kupon free jugak

    ReplyDelete