Wednesday, 1 October 2014

WORDLESS WEDNESDAY - Tak Sabar Nak KURUS !!!!

Assalamualaikum,

Tragedi Oktober, Wah kejap jer dah 1hb. 10 Argh, jantung dah berdegup laju, tidur malamku tidak lena, seram sejuk memikirkan nak mengharungi contraction yang sudah 2 tahun berlalu. Ya Allah kuatkan lah semangatku demi mengharungi semua ini.

Eh celoteh banyak padahal WORDLESS ngeee


mamamyja x sabar nak KURUS, time nih umur 24 Tahun, caya x?? 

Baju sedondon. Hihik

~ The End ~

10 comments:

  1. nanti kongsi ckit macam mn nak kurus tue..khaty pon dah chubby tahap gaban nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, xd apa nak dikongsikan sis, memang akan kurus. eyja nih kuat makan tapi berat still x naek2. nih preggy jer perut besar. berat sekarang 57kg

      Delete
  2. 24 tahun? Mudanyaaa...doa banyak2, insyaAllah segala contraction berjalan dengan lancar :)..nanti berpantang, confirm kurus ni mamamyja

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh time nih, sekarang eyja dah nak masuk 3 series next year. insyaallah amin

      Delete
  3. huhu..sy pn da makin bam bam..aiseh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ker.. ok lah tu, sy pon nk bam bam juga tp xdapat. uuuwwaaa

      Delete
  4. Semoga semuanya selamat. Syoknya jenis badan tak naik-naik...jelessss

    ReplyDelete
  5. waaahh waktu umo ayu skg ni...
    lg kurus mamamyja ase nye
    waahhh tak sabr nk kurrus macam mamamyja jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ker.. heheheh
      mamamyja nak tambahkan lagi berat badan nih. tapi xpernah2 nak naik.
      chaiyok2 kurus yer ayu

      Delete