Thursday, 9 October 2014

MATERNITY LEAVE YAHOOO !!!!

Assalamualaikum,


Hari yang ditunggu-tunggu telah tiba. Dengan ini secara officially mamamyja memaklumkan bahawa blog ini akan DIBERHENTIKAN penulisannya sementara waktu. Selama 44 hari sebab berpantang. Diharap semua penggunjung setia blog mamamyja dapat keep calm eh (ada ker pengunjung setia??) hehehe

So kepada sesiapa yang nak tahu perkembangan mamamyja boleh la LIKE page FACEBOOK ataupun IG mamamyja eh. Kat situ mamamyja leh update sikit jer lah (curi-curi). Kenapa curi-curi eh?? Mamamyja berpantang dirumah mak, so kalau orang tua-tua yang menjaga faham-faham jer lah yer. Semua benda kena pantang. hihik


Mamamyja akan kembali selepas bertenaga dan sihat walafiat, 

I will Be Back ya !!!!!!

I will Miss my readers, pengomen tegar dan pengunjung...

~The End~

17 comments:

  1. selamat berpantang ya mamamyja..

    ReplyDelete
  2. Tahniah mama. Selamat berpantang dan beristirehat. Saya tunggu mama di sini.

    ReplyDelete
  3. tahniah...selamat berpantang...

    ReplyDelete
  4. Tahniah dear. Selamat berpantang. ;-)

    Jemput singgah dan follow:

    http://www.hazamiesouq.blogspot.ae/2014/06/berpantangjadikan-pengalaman-yang-indah.html

    ReplyDelete
  5. semoga selamat semuanya mamamyja

    ReplyDelete
  6. wahhh dah start cuti ke? kite lagi sebulan, hehe~

    ReplyDelete
  7. Tahniah mamamyja..selamat berpantang :)

    ReplyDelete
  8. Yay, baby nak keluar! Selamat bercuti pantang Mama Myja...

    ReplyDelete
  9. best of luck mamamyja !! all the best... semoga semuanya dipermudahkan... will miss uuuu....

    ReplyDelete
  10. Dah bersalin ke MamaMyja??
    selamar berpantang ye. *kalodahbersalin..hehehe

    ReplyDelete
  11. wahhh ! tahniah mamamyja ... selamat berpantang

    ReplyDelete
  12. selamat bercuti dear, baru sempat menjenguk mommy to be ni.. hihihi

    ReplyDelete
  13. aku nak jd poengomen tegar boleh? hehe

    ReplyDelete
  14. blogging pon on leave juga ke? taknak la....

    ReplyDelete
  15. semoga dipermudahkan sume urusan kak.
    selamat berpantang. :)

    ReplyDelete
  16. wahh..berdebarr nya tggu saat2 tu..smga selamat ye..

    ReplyDelete