Monday, 6 October 2014

HIJRAH WESTERN FOOD - SUNGAI BULOH

Assalamualaikum,

Dah lama nak upload picture besday anak sulung mamamyja pada 21 September 2014, tapi x berkesempatan. Hari nih baru free nak update. So, review sekali dengan restoran yang kami singgah..

Jom layan gambar besday boy .. Aisar Na'imullah


Sebelum tu singgah dulu Secret Recipe belikan kek slice jer. Sebabnya mamamyja x leh makan manis-manis. Lagipun besar keknyer sapa lah larat nak habiskan erk. hihik

Chocolate Indulgence, Chocolate Fudge dan Tiramisu


Ha, nih la dia besday boy. Selamat hari lahir aisar semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan di akhirat. Ibu akan sentiasa mendoakan yang terbaik buat anak-anak ibu.

Kami singgah makan dekat kedai Hijrah Wastern Food di Sungai Buloh. Kenapa mamamyja pilih kedai nih. Coz, teringin nak makan burger bakar. First time nak try makan kat sini. 


Makanan dah sampai... sedapnyer yummy
Chicken Chop - RM 12.00


Makanan mamamyja order dah sampai.. mak aih leh habis ker nih..
Burger Bakar - RM 10.00


Ha, tengok air sampai 1 cawan besar
Carrot Susu - RM 7.00


Kenyang makan nih.. Mamamyja pon x larat nak habiskan burger bakar nyer. Sebab besar sangat. Pastu sos meleleh giler. Nak try tempat lain pula lepas nih. Tapi di mana yer. Hehe


Boleh la pergi kalau rasa nak datang makan malam-malam. Tapi petang jam 5 pon dah buka. 

Hijrah Selera Corner
Lot 49, Jalan Besar Paya Jaras Hilir, 
47000 Sungai Buloh, Selangor
010-2385011 / 012-5417103 / 013-2112887

~ The End ~

11 comments:

  1. alahhh teringin pulak nak makan coklat indulgence tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, dah teringin baik pegi yer ayu.

      Delete
  2. Replies
    1. memang best, tapi x larat nak makan. hehehe

      Delete
  3. Baru buka ye restoran ni Mama? Ni dekat-dekat dengan kedai Pita Gorasta tu ke?
    Kena cuba ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh lupa pula. happy belated birthday buat aisar!

      Delete
    2. alamak, xtahu la plak kedai Pita Gorasta tu.. hehehe tenqiu

      Delete
  4. waaaa... meriahnya makanan.... lapar pulak dah..

    maaf myja, mama kesibukkan betul... jarang dpt free blogwalking begini

    ReplyDelete
  5. Kek beli seslice, leh rasa macam-macam. Kalau beli sebijik, rasa satu tu je la. Hepi besday aisar.

    ReplyDelete
  6. Kemunculan sebuah restauran masakan barat yang mengutamakan makanan sihat dan pasta
    terletak di

    FOODJAM

    No 35, jln BRP 1/4,


    Bukit Rahman Putra.



    40160 Sg Buloh.Selangor

    Insyallah dijamin berkualiti dan sedap serta murah harga. Jom CUBA!!!!!!!

    ReplyDelete