Wednesday, 1 October 2014

APABILA MAMAMYJA BOSAN

Assalamualaikum,

Aduh bosannyer dan mamamyja masih lagi di sini (di opis) menghabiskan sisa-sisa yang berbaki sebelum bercuti selama 2 bulan (maternity leave) kenapa 2 bulan jer? kan boleh amik 3 bulan. 1st sebab hajat mamamyja nak anak seramai 5 orang insya allah. Jadi terpaksa la amik cuti 2 bulan jer untuk cukupkan 300 hari dalam service. Jika dimurahkan rezeki dan masih panjang umur. Doakan mamamyja yer. Hehe

Actually kenduri nih dah lama dah  Januari 2013, saja jer mamamyja bosan2 kemaskini folder terjumpa gambar nih. Hehe


Nih la sepupu mamamyja termasuk la dengan my brother.


With my beloved cousin. Hehe


Ha yang nih dah semestinya with my beloved Husband.

Thanks to photographer (2 pupu dengan mamamyja) melayan kerenah mamamyja sebab  suh dia snap pic pakai DSLR, tambahan pula mamamyja memang pantang tengok kamera. Nak jer menepek  Padahal kamera sendiri ada jer. Saja nak suh hustle yang snap. 

Mana anak-anak ibu eh? maaflah yer, ibu kalau dapat bergambar dengan ayah terlupa jap kat korang. Hahaha, teruk tul. 

Oklah, dah nak dekat jam 4. Nak prepair balik rumah, xsabar nak excercise turun naek bukit (untuk cepat bukaan bersalin) Tiap-tiap petang if x hujan mamamyja akan lakukan aktiviti nih. Mudah2an cepat sikit baby keluar. Anak first dan kedua cepat 1 week, Xtahu la yang third nih cam ner. Harap2 cepat la juga. Insyaallah amin, mudah2an..

~ The End ~

7 comments:

  1. Gambar yang photographer ambikkan lagi best feeling2 dia, kannn? :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tenqiu mama datang singgah. hehehe

      Delete
  3. comel2 gmabar mama

    http://pinky-lynn.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hahhaha... comey sangat mamamyja... colour tu soft je... sweet !

    ReplyDelete