Wednesday, 17 September 2014

WORDLESS WEDNESDAY - Selfie @ Office

Assalamualaikum,

Muka den dah sembab, gemoks... coz tunggu masa nak delivery.. hihik dan yang sebenarnya tiada mood dah nak kerja nih. 

xsabar nak kuyus... tata titi tutu ....


19 comments:

  1. Amik cuti awal, leh berehat sebelum deliver

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, cepat bosan. nih pon amik cuti 60 hari jer. huhu

      Delete
  2. semoga segalanya dipermudahkan yer myja...

    ReplyDelete
  3. Acik ambik cuti awal haritu, baby tak nak kuar padahal yang lain semuanya keluar awal. kalau rasa gagah lagi, tak payah membazirkan cuti. Baby keluar pun sebab tugas-tugas harian kita. Berjalan dan berjalan. Kalau cuti awal, asyik duduk, baring je..baby pun sedap duduk dalam. Anyway..Acik send baru tu hari ni ye..all the best eyja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, memang mamamyja x pernah amik cuti awal pon.. hihik oh terima kasih ya.

      Delete
  4. nanti kurus lahh balik tu sis :)

    ReplyDelete
  5. moga dipermudahkan, nampak gebus muka tuu

    ReplyDelete
  6. uncle pantang tengok wayar telefon bersimpol2 macam tu.... ! Geram nak tarik!

    haha

    ReplyDelete
  7. tak la gemuks mana pun... kalau nak set berpantang mai singgah saya bagi satu percuma.. InshaAllah doakan saya juga ye..

    ReplyDelete
  8. Antara dua biasanya mungkin blh jd kurus atau berkemungkinan naik berat mendadak..ikut genetik .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah kurus sbb anak ketiga.. hehe. Nak tambah berat badan lagi ada lah. Sebab lpas bsalin jer kembali 45kg balik. Hihik

      Delete
  9. Sudi-sudilah ye :)

    http://dianaadha.blogspot.com/2014/09/liebster-award-nominated-by-ary-sha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... terkena lagi buat kali ke-2 ... ngeee

      Delete
  10. kehkehkeh. sep sikit.. mimin pun suka sefie

    ReplyDelete
  11. Asslmkm sis.. Sy lpas je kuar bby, muka trus kurus.. Bby ambik lmak kt muka.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, hehe tahniah. Bestnyer. Kuikui

      Delete